• Nino Bule
    14.1k

Nemas ga potrebe zalit njemu lijepo kapa najveca placa u klubu sad kad je orsa otisao
  • plavi67
    922
    jedna od dražih tekmi u zadnje vrijeme. odlična atmosfera, pozitiva ,zajebancija, grudanje, trpanje na terenu, uf, daj Bože još takvih tekmi
  • Mlađi referent
    12.3k
    jedna od dražih tekmi u zadnje vrijemeplavi67

Ja to sebi govorim nakon svake veće tekme od onog Poljuda kad ih je Gavranović zavio u crno i osigurao nam titulu 2018. Nakon tog je baš došao Bjelica, stvorena je jezgra ove momčadi i sve je samo krenulo na ljepše. Za nas generacije koje su odrasle na oronulom Maksimiru s 500 ljudi u publici, u trenucima bez grupe na stadionu pa onda u jako teškim vremenima iste, ovo sve skupa izgleda nestvarno i kao jedan predobar san. A tek je krenulo.
  • vjeko1701
    8.9k
    Apsolutno se slažem...al opet, imam i malu nostalgiju za onim utakmicama protiv Zadra ili Lučkog kad si na istoku s društvom, oko vas skoro nikog, čuješ kaj igrači dobacuju sucu, zajebancija na najjače...
  • seljak86
    2.6k
    Baš tako. Ja sam kao klinac znao biti baš sjebano žalostan u tim godinama 2011-2015. Prihvatio sam već bio činjenicu da nam u dvorište sere bilo koji klub s navijačkom skupinom. Neki moji iz razreda su već otvoreno više simpatizirali Hajduk. Emocija za Dinamo nije bilo nigdje. Tako da ovo vidjeti je neopisivo.
  • Ali
    2.2k
    Sinoc sam u miru i na toplom gledao na telki jos jednom. I vidio da su ovi ocajna ekipa. Bez glave i repa. Bude dolje kroz koji dan vrlo burno, a ne mislim na buru.
    Mi smo odigrali dobru utakmicu, iako ak cemo cjepidlacit, moramo realizaciju jos malo podignuti.
    Jer ovaj protivnik jucer zbilja nije mjerilo. Ivanusec je zabio dva, a glatko je trebao jos dva, drago mi je da je se sam korigirao u odlukama unutar 16m tijekom utakmice i hvala hajd.u.k sto su mu omogucili toliko prostora i prilika kao na taktickom treningu. Protiv ozbiljnijih ekipa treba to brze realizirati. Par puta smo mogli onako unutar 16m polu iskosa opalit, bolje nego gurat do korner crte. Ali dobro ovo je zbilja detaljiziranje nepotrebno.
    Steta da im mali Rukavina nije gurno jednog za petaka. I to bas onom ljigavom Mikanovicu, onako unosenje sucu u facu i kasnije jebanje majke tom istom, strasno da si sudac to dozvoljava.

Navijanje odlicno, koreografija top ! After party na sjeveru po obicaju vrhunski Rile se prometnuo u vodju navijaca na terenu :strong:
  • Zagi
    8.3k
    Daj novu upravu i tribine uz teren i HNL će postati "IN".
    Dodaj malo marketinga i za Goricu će se tražiti karta više.
  • Ali
    2.2k
    Kad netko spominje stadion , malo me strah kad vidim slovensku ligu. Mislim i nasa klizi na dolje po kvaliteti igraca opasno. U europi ako maknes nas smo ispod teskih zabiti od drzava. Mozda neke kolege zonasi kaj zive u sloveniji mogu vise reci o tome. Ali kak vidim imaju top stadione, prave bombone, a publike nigdje, par stitina ultrasa jedva skrpano iza gola u tri reda tribine i sve ostalo empty...
    Strah me da se bolest ne prosiri na hnl i kad dobijemo stadione da ce biti slaba popunjenonst izvan LP i repke.
  • Mlađi referent
    12.3k
    imam i malu nostalgijuvjeko1701

Hahahahaha, da, čudno je kad kažeš, ali u tom sivilu se stvarno stvorilo gro lijepih uspomema. Znao si valjda cijeli stadion po licima napamet. Ne bi mijenjao svoj navijački put ni za kakav drugi.

Ja se sjećam da je na zapadu ( društvo i ja smo mijenjali zapad - istok ovisno kak bi bili raspoloženi ) bio jedan stariji gospodin koji se zvao Marko, uvijek je solo dolazio na tekme i sjedio bi na približno istom mjestu. Nas je jednom random zahalto jer mu je bilo drago kak klinci dolaze na ovakav Dinamo. Nakon tog bi mi svaku tekmu koju bi otišli na zapad sjeli blizu njega jer je bio prezanimljiv. Uvijek je bio ljut na kriminalca kaj mu je to napravio od kluba i nama je pričao kak je to nekad bilo “al’ bude to opet, sam da se dečki vrnu na svoj sjever”. Sjećam se da je generacija sa Zambatom tak da smo slušali epove o tim vremenima i igračima. Premda mi je obitelj cijela dinamovska i on je uvelike imao utjecaj da skužim kak je ovo velik klub. Kak smo mi bili stariji sve smo se više fokusirali na istok, a onda i od Juventusa na sjever pa nemam pojma di je i kaj je, al’ svakako veliko hvala za lekcije o Dinamu. :grin:
  • maddaddam
    2.9k
    Stariji lik ispred mene jučer na sjeveru pizdi jer mu je zauzeto mjesto za koje ima ulaznicu, pa bi maknuo ekipu na stranu. Na kraju stao sa njima i navijao cijelu tekmu.
  • Zagi
    8.3k
    Odlična priča.
    Na ovak nešto ja mislim pod marketing. Nađeš par ovakvih ljudi, daš mikrofon Knjazu ili nekom takvom i napraviš serijal.
    Europske pobjede su super i bitne i sve ali ovakve priče su ono što klub čini velikim (po meni barem).
  • vjeko1701
    8.9k
    Eh, da zona ima opremu, dalo bi se na tekmama tako skautat ljude pa ih pitati dal bi poslije tekme ispričali nešto o klubu, neku uspomenu, kaj im znači, priču o nekom igraču...itd..do nekih 5 minuta i onda složiti malo dulji video za youtube.
  • ksapi
    3k

Oprema bi se vjerujem dala lako nabaviti za nesto takvo

Inace, ovo sto kolega referent govori, u slicnim sam mislima cesto u zadnjih godinu dana, otkako je lani krenula ona borba za titulu i grupa dodala gas..
    Sjecam se onih depresivnih istoka, gdje smo svi do jednog znali zasto smo tamo, ali kako je vrijeme odmicalo u svima se polako gasila nada da ista mozemo i hocemo promijeniti na bolje. Da mi je netko rekao da cu za 10 godina uopce slaviti golove Dinama, a kamoli da ce nas biti 3000 u nekom tamo Varazdinu, rekao bi mu da je lud.

Osobno sam jako ugodno iznenaden koliko je malo potrebno da se zapali iskra u ljudima, iako mislim da ima jos jako puno prostora, u zadnjih godinu dana smo napredovali 800%, mislio sam da ce trebati godine za to.

Ocito je sve s razlogom, pa tako i taj trnovit put koji je grupa prosla, a tek se sada ubiru plodovi. Preostaje samo zavrsiti bitku i onda nam je samo nebo granica… a i ono je plave boje. :)
  • Eduardo
    20.7k
    SN
    bxkk4qrwlw0q81jt.jpg
    nqwijns7qz6j2zdm.jpg
    771nxjrw4tuc8z9u.jpg
    1mdibhvmhu7sos4z.jpg
    b6kaoigk9pnpbw0q.jpg
    id5r1714geuhkw23.jpg
    78uvaqsffkfaikel.jpg

JUTARNJI
    4zl7rm4mmgns7ayt.jpg
    igkbisdam7vu0nru.jpg
    v22x1bvrafupdpfz.jpg
    7q7l87heuh86ije8.jpg

SLOBODNA DALMACIJA
    k6xim5pj462z5qa7.jpg
    4hsouwq4ykowml5i.jpg
    yjdfic0yb047r4gw.jpg
    bfhsjlvz2td0a6wi.jpg
  • Cosey
    519
    Ne sjećam se goreg Hajduka. Mislim da je to najveća pobjeda nad njima na kojoj sam bio, ali i definitivno najgora igra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.