• deda
    34.6k
    Javljajte situaciju s karatane ako je netko u redu
  • Majki2111
    3.7k
    Chelsea-West Ham danas 16:00 Arena sport 9 HR
  • Infinity
    17.2k
    Predsjednik UEFA-a, Aleksander Ceferin ce u utorak prisustvovati utakmici Dinama i Chelsea.
  • Jurki
    14.6k
    znam nije tema o tome al valjda bu kakvih pritisaka kaj se stadiona tice. Nek se gamad u lozi crveni..
  • xavier
    12.1k
    al valjda bu kakvih pritisaka kaj se stadiona ticeJurki

Kakvih pritisaka? UEFA ima uvjete koje stadion mora zadovoljiti i Maksimir ih (na žalost) zadovoljava, a to što je stadion ružan, nekomforan i nefunkcionalan, u to se UEFA ne miješa.
  • Jurki
    14.6k
    ma znam nego valjda bu bar se to spomenulo.. i valjda bu te šupke sram barem
  • NitkoBitan
    22.1k
    Jel bude Tomica na tekmi ili ima pametnijeg posla?
  • blackbully
    4.5k

Bude ga sutra Aco u Nedjeljom u 2 izrešetao pitanjima za Maksimir pa će se reda radi pojaviti. Jer, zašto ne? Ako se crvene Amra i kompanija, dobrodošao im još jedan.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Chelsea-West Ham danas 16:00 Arena sport 9 HRMajki2111

Najgori komentator ikad prenosi
  • marcio amoroso
    39.1k
    Tuchel ostavio Azpilicuetu, Jorginha, Havertza i Mounta na klupi. Možemo biti sigurni da će oni startati u Zagrebu.
  • Robredo276
    265

A iz ovog bome možemo biti sigurni i da otvaranje Lige prvaka s Dinamom shvaća vrlo ozbiljno i da ništa neće biti na rasprodaji.

Nema veze, očekujem samo borbu, hrabrost i pošten pristup, a ni u što od toga ne sumnjam. Za iznenađenje smo sposobni.
  • Stjepan
    479
    Ne mora značiti Monut i Havertz su u lošoj formi zato ih je ostavio na klupi ne znam baš da oni ozbiljnije shvaćaju nas u prvom kolu Lige prvaka nego West Ham pogotovo jer je to Londonski derbi a u ligi su startali jako loše
  • marcio amoroso
    39.1k

Nema poklona u ligi prvaka. A realno Chelsea ima 25 vrhunskih igrača i čak nije toliko bitno tko kreće. Ja osobno nekako najmanje volim ove brzance pa bi volio da Sterling ostane na klupi, ali bit će teško tko god starta.

Neće biti nemoguće, sigurno ne.
  • NB86
    15.5k
    Ja mislim da su i azpi i mount i havertz zbog forme na klupi, mozda cak i jorginho. Sad kad je doveden fofana azpilcueta nema sta igrat ako je reece james zdrav.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Azpilicuetu, Jorginha, Havertzamarcio amoroso

Oni svakako startaju, cak bi rekel i Chilwell ide lijevo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.