• Imamo Dinamo
    3.7k
    Prvo poluvrijeme top drugo flop.
    Bar smo nesto vidjeli :monkey:
  • Ludovic IX
    7.4k
    Petko je onda rolicom prošao i bio fauliran ali nij3 sudjeno a ovo kad je dodao, jebiga htio je najbolje. Pola ljudi sere sam da bi se sralo
  • Klenx
    5.8k
    Sto se skandira sa Sjevera? Vidim da igraci samo stojeDe Oliveira

Jedna će Torcida
  • Benito
    948
    a koliko ga samo ljudi omalovažava i pljuje
  • Krizy
    45.9k
    Nije mržnja nego je svima dosta njegove nonšalantnosti
    Ja ću prvi kad se ohladim biti za njegov ostanak jer će nam trebati. Ali jednostavno toliko krivih poteza je napravio da svaki potez viška ide na živce dosta osoba jbg
  • Ludovic IX
    7.4k
    Odmorilo se za vikend
  • cron1ck
    1.7k

Slažem se oko zviždanja i stvarno nema potrebe za tim, ali kako možeš pokušavati neke rolice u situaciji kad trebaš zabiti gol, možda me živcira i zbog toga što je rekao kolega jp jer od njega očekujem puno više i da će možda biti još više motivira kad je ušao s klupe, ali opet kao da je ta njegova kurcobolja na stvari, možda se varam.
  • Captain America
    17.9k
    Rile legendo :heart: Čestitke igračima, treneru, stožeru i naravno navijačima. Nezadovoljnicima poručujem da nam je ovo 8. utakmica u 25 dana, imamo derbi ovaj vikend i zašto se trošit kad smo sve rješili odmah. Onakav Dinamo iz prvog poluvremena može sa svakim osim same kreme europskog nogometa.
  • Praskaton
    2.4k
    Mi nemamo apsolutno nikakve automatizme u igri,kako cemo otvorit napad i kako ga dovrsit u njihovoj trecini...pa sa 3 igraca vise mi nismo u stanju sa 5 dodira max doci u sansu..bas razocaravajuce.

Ne treba bas po nikom pljuvat nakon vecerasnje utakmice..
  • Ludovic IX
    7.4k
    Kad je rolao i prošao, onda je bio bog. On tak igra i gotovo. Igrao je tak kad je bio prvi for repke, igra tak i sad ali ne ide. Da je van forme je ali više je kurcobokja navijača koji fuckaju dok se dinamovi igrači odmaraju za vikend i hajduk jer stvarno nije imalo smisla jurite i trošiti se kad imaš sve u nogama.
  • marcio amoroso
    37.2k
    Carrasco je baniran, a mi ćemo nastaviti civilizirano.
  • Nino Bule
    14k
    Nije mi ni u pomisli nakon prvog poluvremena bilo da cu bit razocaran nakon europske pobjede. Sramotno drugo poluvrijeme, sve ih nasamarat u svlacionici za ovakvu bolikurcinu. Ivanusec je posebna tema, decko je toliko van forme da mrkvu ne bi mogao iscupat a kamoli nekom namjestit gol
  • Slavonac
    383
    prvo poluvrijeme odlicno...drugo sramota...napravite screenshot...petko je danas bio na klupi jer ga cacic cuva za subotu...
  • Markelo
    2.7k
    Ja mislim da Peternac ne zna do pola sata prije utkamice ni s kim igramo

A Čačku je bolje da se sredi, jer ako krene kemijat mogao bi u Norveškoj proći ko što je Krznar u Moldaviji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.