• Eduardo
    26k
    @Mr Blue ima li Čekol kakav nadimak vezan uz ovaj top što ima u ljevici? To čak nije ni top, ni bomba to je nešto brutalno kakvu čovjek artiljeriju ima u toj nozi. U slučaju da nema nadimak pokrećemo inicijativu da smislimo nešto prigodno :chin:

Mišljenja sam se ovo moglo završiti s 3:0 u seriji. U prvoj tekmi dečki su sve do tog incidenta bili odlični. Šteta što se nasjelo na jeftinu provokaciju nakon koje su stvari krenule u krivom smjeru. Da nije došlo do toga vjerujem da bi se vratili u Zagreb s 2:0. Što se tiče sinoć, moram uz Čekola izdvojiti Piplicu koji brani na vrhunskoj razini. U periodu između našeg prvog i drugog gola dok su nas stiskali imao je nekoliko baš odličnih obrana kojima je usmjerio tekmu u željenom smjeru.

Također, moram izraziti nezadovoljstvo tretmanom u Sportskim novostima. Kakve god da jesu i dalje su sveti gral hrvatskog sportskog novinarstva, a ovom spektaklu sinoć nisu mogli dodijeliti jedan djelić naslovnice... žalosno. Ovo je bila definicija prave promocije futsala ili dvoranskog sporta u globalu, ma definicija promocije sporta općenito...
  • Zagreb1992
    2.6k
    Pričam baš danas sa Aranitovićem iz Cibone i rekao mi da je gledao jučer Futsal Dinamo...malo je reći da je ostao impresioniran :D
  • DZGIS
    1.6k
    8drw1fjwqb01ta0o.jpg

:cool:
  • Eduardo
    26k
    - Ma dečki, za ovo se živi, ovo je neponovljivo. Ne znam kad sam u Zagrebu zadnji put doživio ovakvu atmosferu. Cibonine utakmice 80-ih? Ma ne, ovo je bilo bolje od toga - jasan je bio legendarni Zeko, pa dodao kako za Futsal Dinamo stiže navijati i u ponedjeljak.
  • Tom Hanks
    4k
    Perverzija od utakmice i atmosfere sinoć
    Hoće biti snimka utakmice na youtubeu?
  • BBBaranja
    4k
    Ima li još ulaznica za ponedjeljak?
  • Keyser Soze
    15.9k
    Ima, odi na Core event stranicu i uzmi dok nije rasprodano
  • BBBaranja
    4k

Pokušavam,ali me izbacuje
  • M77
    478
    Online kupnja ne radi već sigurno sat vremena a možda i više...
  • NB86
    17.1k
    Kaze germanijak da je rasprodana i cetvrta
  • Keyser Soze
    15.9k
    Jebiga onda, ko je uzeo, uzeo je.
  • M77
    478
    Ma nema šanse da je prodano
  • Keyser Soze
    15.9k
    Gdje si našao to? Na Germanijaku nigdje ne mogu naći
  • Keyser Soze
    15.9k
    Vrlo lako moguće da je, još jučer si imao oko 3 tisuće prodanih karti, nakon tekme je kupovina vjerojatno eksplodirala.
  • deda
    40.5k
    Ma gotovo je deca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention