• vjeko1701
    18.5k
    Po onim postovima, ako u njima ima istine, izgleda mi kao Bjelica ili Vaha. Jedini povratnici s kojima bi prosjek puka bio razumno zadovoljan, posebno kad se uzme u obzir koja imena se vrte.
  • Mlađi referent
    14.3k
    Kad dođu ovi trenuci “downa” tek onda kužim koliko volim ovaj klub

Vrte se portali, mučnina, sreća kad procuri dobra info, napetost, frustracija…hvala Bogu pa sam dinamovac
  • plavi67
    924
    Također, jučer i danas cijeli dan na mobu vrtim forum, žena mi prigovara šta si samo na mobu, ja rekao pusti ženo, dinamo je u pitanju. Sad također, doma sam i gledam Netflix i svako malo pauziram i idem na forum, ne mogu ljudi, zovite mi doktora!
  • Mali Zeus
    19.3k
    Na poslu je lakše nego doma. Doma moraš bježati na wc itd. da provjeriš.
  • Keyser Soze
    16k
    Evo nudi nam se ivkovic. Ne smijemo to propustitOlmic

Obranio penal Maradoni, sasvim dovoljno za poziciju trenera i SD.
  • Jaro
    10.7k

Takodjer... Al u neki ruku mozda i malo zalosno i govori nesto o nama. Klikove dinamo nabija kad krene lose. OK, kad srusi Tottenham bit ce to dan-dva bitno, al ovakbe situacije donose portalima klikove tjednima... Bas smo razmazeni...
  • Rex Ramae
    3.9k
    U kakvim je odnosima Bjelica sa sotonom zna li netko provjereno?
  • Mali Zeus
    19.3k
    Obranio penal Maradoni, sasvim dovoljno za poziciju trenera i SD.namodi grebza

2 puta.
  • Droljo
    20.9k

Da. To sam napisao u pozitivnom smislu. Nije negirao dolazak
  • Ludovic IX
    9.8k
    zato radiš od kuće, u svom "uredu" di te nitko ne može zajebavat
  • Mali Zeus
    19.3k
    je, lako tako!
  • plavi67
    924
    ne to samo pokazuje da smo uz dinamo više kad je potrebno to, kad je loše, e tu sam. Fućkaš kad je dobro sve, liga prvaka, ovo ono, kad je loše , kad tonemo e tu se pokazuje ljubav
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Ja radim od kuce, hvala Bogu svi cekaju u niskom startu kraj radnog vremena, niko nikog ne pila.. A ja samo refresham zonu i cekam bijeli dim..
  • Mr Anderson
    13.9k
    Najviše od svega mi dižu tlak ljudi s kojima sam inače dobar, a sad bi se na mrtvo mogao posvađati s njima radi komentara: ...evo, potjerali ste Mamića pa imate sad ovo...
  • Jaro
    10.7k
    s takvima se treba svadjat. Pa il ce promijeniti misljenje il ces znat da ne trebas bit dobar s njima... A siguran sam da te i dio provocira jer te znaju i znaju ti pogodit zicu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet