• Infinity
    19.4k
    To nije istina. Natjecanje jesu organizirali i vodili neki clanovi FIFA-e, ali FIFA kao FIFA nije imala nista s tim.
  • Mr Blue
    4.1k
    Ne sumnjam u istinitost tvojih riječi, vjerujem da znaš o čemu pričaš.

Ali ostaje činjenica da je trofej pobjednika uručio predsjednik FIFA-e osobno. Ne samo nama, nego i drugim pobjednicima.

Meni opet dovoljno, ako pričamo o važnosti samog natjecanja i uspjeha.
  • Infinity
    19.4k
    Natjecanje je bilo itekako vazno i vec sam pisao da ga omalovazavaju oni koji ga nisu osvojili, pa zele umanjiti nas uspjeh.

Sva ta ideja odigravanja, kao i cijelo rukovodjenje jeste bilo od strane ljudi koji su u tom trenutku bili clanovi FIFA-e, ali je to sve, FIFA kao organizacija nije imala veze s tim.

Mislim i da nema potrebe da se mi nekome dokazujemo. Motaju mi se po glavi rijeci 'ovaj je posljednji, ovaj ide i ostaje s nama'. Nekima je to najveci uspjeh, a sutra bi im bio i ispred Lige prvaka da ju mi osvojimo.
  • NORTE
    19k
    Kad je dinamo 3 mjeseca prije kraja prvenstva ovako suvereno gotovo pa osvojio titulu?

I sve to uz poklonjenih 10+ bodova drugoplasiranom koje su im dali suci.

Jedan Osijek koji nakon prodaje i dalje ima solidnu momčad je 20 bodova iza dinama, a imaju utakmicu više.
  • The Undertaker
    8.6k
    Dosad se pokazalo da je dovoljno imati normalnog trenera da bi bili prvi jer je Dinamo bitno kvalitetniji od drugih HNL ekipa, pogotovo ovaj Dinamo i pogotovo na duži rok. Tu i tamo netko iskoči jednu godinu, poklopi se sve ali kiksaju već sljedeće godine.
  • NORTE
    19k
    I sve to nakon što je dinamo odigrao 22 kola, a ima ih još 14 za odigrati.

Ponavljam, prvenstvo je moglo biti riješeno i nakon 18-19 kola (što je polovica prvenstva!), da ovima suci nisu poklonili 10+ bodova.

Kakva dominacija.
  • Logistika
    1.5k
    i s tim da je dinamo od ostatka lige odigrao 10ak utakmica više...europskih
  • NORTE
    19k
    Ako je nekome promaklo, u Nedjeljom u 2 gostuje Antolić.
  • San Lorenzo
    21.4k
    Dalić opet zaobišao Miška...ja neznam šta taj čovjek više mora napravit da dobije makar pretpoziv. :vomit:
  • NORTE
    19k
    Dalić opet zaobišao Miška...ja neznam šta taj čovjek više mora napravit da dobije makar pretpoziv. :vomit:San Lorenzo
    Transfer u inozemstvo.
  • Mlađi referent
    14k
    9kyjsyl8xqgrezwc.jpeg

Aplauz za ploču Lamzi, a dalje…

1. Barišić opet s kapom, treći fail u tri tjedna

2. Niko opet s upravom kao nekakav predstavnik jedne od generacija dinama? hahahah, daj nemojte nas jebat. Sve više se lik vrti oko kluba nakon smrti oca. Nejasno forsiranje ikakvog odnosa s Nikom.

Doduše po obleki je jasno da je ovo slikano isti dan kad i za Cicu. Jedino su maknuli Ljubičića, a stavili Rukavinu? Aj oke
  • Crusades
    18.4k
    Slikano isti dan kad su išli na obilježavanje smrti Cice
  • plavi67
    924
    dobro je neko reko mirko se šišo pa skriva zuzu :lol:
  • miro
    7.4k
    dobro da je Niko blizu, jer to znači da je Međugorje sve dalje
bold
italic
underline