• Imamo Dinamo
    4.2k

Taman ja htio poslati. @superhik probaj poslat u 24sata znam da oni naplacuju to, mozda stvore zavjeru iz ovoga
  • superhik
    12k
    Možda Rusi šarafaju po serverima
  • SAS1987
    18.6k
    Bozja kazna svima koji koriste php
  • Nolifer
    12.6k

ima neka tajna veza...
  • Stjepan
    479
    Group 1

Seeded
    GNK Dinamo (CRO)
    Lech Poznań (POL) / Qarabağ (AZE)
    Tobol Kostanay (KAZ) / Ferencváros (HUN)

Unseeded
    Slovan Bratislava (SVK) / Dinamo Batumi (GEO)
    Shkupi (MKD) / Lincoln Red Imps (GIB)
    Zürich (SUI)

Ždrijeb je sutra u 12h nadam se da ćemo izbjeći Zurich to bi jako nezgodan protivnik za 2.pretkolo kvalifikacija
  • dzg7
    435
    Ako se ispadne u ovoj rundi onda je Europa gotova ili se ide uel?
  • Beowulf112
    399
    Bas ce biti gadno ako izvucemo zurich.Zurich djeluje mocno.Bili su ispred i basela i young boysa.Drzim fige da nas pomazi i malo sreca u zdrijebu sutram
  • maddaddam
    2.9k
    Bas ce biti gadno ako izvucemo zurich.Zurich djeluje mocnoBeowulf112

Necemo pretjerivati. Moglo bi biti zajebano, ali daleko od gadnog. Nisu ni blizu YB od prije par sezona.
  • blue heart 72
    2.6k
    naravno da nisu ni blizu ondašnjih "mladih dečki", ali su zaista odigrali jako dobru sezonu. Ostavili su suvereno iza sebe i Basel i "dečke" i to je već za respekt. Istina, YB i Basel su zaista imali puno kikseva ove sezone, uz to su ih i pratili pehovi sa stalnim ozljedama
  • marcio amoroso
    45.8k
    Zurichu je već otišao trener Breitenreiter u Hoffenheim, napadač Ceesay koji je zabio najviše golova je otišao u Lecce, a motor u veznom redu Doumbia je otišao u Lugano. Naravno da su oni dobri, i naravno da ih je bolje izbjeći, ali sigurno je da nisu momčad od koje Dinamo treba strepiti.
  • Ludovic IX
    9.8k
    Čorić je tam bio važna figura ili baš i ne? Vidio da je pred kraj više igrao ali neznam kak je igrao
  • marcio amoroso
    45.8k
    Čorić je tam bio važna figura ili baš i ne? Vidio da je pred kraj više igrao ali neznam kak je igraoLudovic IX

21 nastup u prvenstvu ima, 760 minuta.
    Zabio jedan gol i pripremio dva. Skoro identično kao Tolić kod nas.
  • maddaddam
    2.9k
    Čorić je tam bio važna figura ili baš i ne? Vidio da je pred kraj više igrao ali neznam kak je igraoLudovic IX

Nije imao ni vremena previše, obzirom da je u Zg imao neke soboslikarske radove, a prioriteti su ipak jasni.

Što se tiče statistike, imam jednu asistenciju, jedan pogodak, tu nisam baš zadovoljan, ali imao sam 7-8 predasistencija, dakle u toliko akcija za golove sam sudjelovao. Sve u svemu, moja se igra u Zürichu znatno dignula.
  • blue heart 72
    2.6k
    Ćora ima marginalnu ulogu u FCZ-u. Ni blizu Toli kod nas, istina zabio je jedan lijepi gol iz slobodnog udarca, ali to je sve vrlo mršavo. Nitko ne pravi bauk od FCZ-a, ali je definitivno moglo i lakše od prvaka Švice ili Slovana. Dobro, tko zna možda nas poljubi Fortuna pa bude Shkupi i onda smo svi zadovoljni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet