• Sljeme
    3.1k
    Govori kolega o mamicuNino Bule

Aha. Nisam skužil. Pošto su obojica manijaci i obojici se fućka za stadion.
  • über alles
    2k
    Jel ovaj Alpeza neko od ona dva ?
  • masacusec
    6.2k
    , Zovko Jure,plavi67

To je onaj kreten koji je pljuvao po Cici dan nakon Cicinog pokopa....a ove ostale opskurne talibane, neću ni komentirati, makar bih mogao kolumnu o svakome napisati
  • Tradicija bunta
    7.8k
    Hipotetski, može li izvrsni odbor tražiti smjenu ljudi u nadzornom odboru, kao sto su oni uradili sa Antolicem?Bosna86

Ne može.

https://www.scribd.com/document/397182099/GNK-Dinamo-Statut-2019
  • BlueVelvet
    343

Bez da sas prolazim cijeli statut, sada u 3.mjesecu recimo da se razrjesi IO, koja je procedura biranja novog i koja je uloga Barisica u tome?
  • Captain America
    20.4k
    Barišić predlaže članove IO i po članku Jutarnjeg kojeg je kolega zalijepio, o njemu će sve ovisit.
  • NB86
    17.1k

Barisic predlaze, skupstina glasa.
  • SAS1987
    18.6k
    Znaći da je više manje sve na Barišiću.
  • Armagedon13
    959
    Skupština je ta
  • deda
    40.7k
    Igrači Dinama okupili su se u srijedu na Maksimiru i odradili prvi trening nakon stanke i jesenskog dijela sezone.

Na okupljanje i prozivku od strane trenera Ante Čačića stigli su: Danijel Zagorac, Daniel Štefulj, Boško Šutalo, Arijan Ademi, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Martin Baturina, Mahir Emreli, Petar Bočkaj, Robert Ljubičić, Josip Drmić, Marko Brkljača, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Marko Bulat, Ivan Nevistić, Dino Perić, Luka Menalo i Dario Špikić, a prvoj momčadi ovim navratom su se priključili i mladi igrači Luka Lukanić, Moreno Živković, Luka Vrbančić, Jakov Gurlica i Faris Krkalić.

Boško Šutalo koji je pretrpio tešku ozljedu još krajem kolovoza te koji je još uvijek u procesu oporavka na prvom je okupljanju trenirao po individualnom programu.

Momčadi će se naknadno priključiti Sadegh Moharrami i Stefan Ristovski koji su dobili nekoliko dana više za odmor, a hrvatski reprezentativci koji su na Svjetskom prvenstvu u Kataru stižu u Dinamov tabor 3. siječnja 2023. Tad će nam se priključiti Dominik Livaković, Josip Šutalo, Mislav Oršić i Bruno Petković.

Do kraja 2022. naši igrači će se posvetiti trenažnim procesima i testiranjima kako bi u što boljoj fizičkoj spremi dočekali novu kalendarsku godinu. Početkom iduće godine i po dolasku reprezentativaca plavi će otputovati u Rovinj gdje će od 3. do 12. siječnja odraditi završne pripreme uoči drugog dijela sezone. Tijekom tih priprema bit će odigrano i nekoliko prijateljskih dvoboja, a klub će u nadolazećem periodu objaviti raspored utakmica. Proljetni dio sezone za Dinamo kreće 21. siječnja kada će na Maksimiru u sklopu 18. kola SuperSport HNL-a gostovati Gorica.
  • blackbully
    4.6k
    Zdravko u intervjuu za portal u Republici Srpskoj. On je otkrio Gvardiola, selektirao današnju reprezentaciju, odbili ponudu Wolverhamptona za Šutala i još poneke gluposti.
    Po načinu govora (ja, ja i samo ja) imam osjećaj da je još uvijek daleko glavni u klubu i da se ovaj cirkus zadnjih par dana događa isključivo zbog ogromnog postotka prodaje Gvardiola (100+ milijuna), Šutala i ostatka kompanije. Zanimljiv je tajming smjene Antolića, taman kad su nam igrači na vrhuncu tržišne vrijednosti... Znam, malo sve jednostavno i prenaivno zvuči.

https://fb.watch/hqfkto7ZNt/

EDIT:
    Cijeli intervju. Ima puno neprijatelja u klubu i planira raditi inveturu. "Razne fukare su u klubu, a nisu sposobni voditi selo pokraj Laktaša..."

• Efes Pilsen
    12.7k
    Ne zvuci, i Zoran se vratio taman na vrijeme kad je trebalo Olma otpremit.
  • Jaro
    10.7k
    tako je, treba novce dobro usmjeriti da slucajno ne odu gdje ne treba (momcad, struka, tereni...)
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Ne znam jel bilo ovdje vec ali lik na sportnetu kaze da je navodno prvi potez nove/stare uprave postavljanje Romea Jozaka na mjesto sportskog direktora.
  • deda
    40.7k
    To je vrlo vjerojatno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention