• db-izbjeglica
    18.1k
    Odnio je loptu čovjek, nije se uspio zaustaviti...a nije bilo niti siline koju je nejašmić odglumio.

Po meni, žuti bi bio dovoljan.

Uostalom, odmah se sjetim prošle sezone i poništenog penala za dinamo protiv osijeka... Igrač osijeka minimalno pipne loptu, prepili dinamovog igrača u nastavku i nije bio penal...

Jel bitno tko je u duelu odnio loptu ili je nebitno?
  • Keyser Soze
    15.6k
    Izbio je loptu, ali onda vraća nogu taman prema Nejašmiću i kupi ga otvorenim džonom. Nenamjerno, ali crveni je po meni skroz čist.
  • NB86
    17.1k
    Na europskom pogotovo, a i opcenito sve vise ovakve faulove sude kao direktan crveni bez obzira na okolnosti i namjeru. Sve sto je potencijalna ozljeda, a ovo to sigurno je, sada sude crveni.
  • miro
    7.3k
    pa čekajte malo, što je to Julardžija mogao napravit nakon klizećeg u kojem čisto kupi loptu? mislim vidim i ja da je start grozan, ali kako je Julardžija za to kriv?
  • Keyser Soze
    15.6k
    Meni se čini da je vratio nogu prema Nejašmiću i da ga je zato pokupio.
  • NB86
    17.1k
    Kaj je s travom u sibeniku
  • Mali dioničar
    17.9k
    Dobivali su Majer i Olmo ekspresne crvene, ali se nisu ponašali kao seljačine i psovali suca ko kočijaš.

Dao bih mu 10 utakmica kazne.
  • Carrasco
    6.3k
    Biti sudac je najteže zanimanje u Hrvatskoj. Kako god da odsudiš utakmicu naći će se netko da ti jeb* mater...
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Kako su ružni ovi rijekini dresovi :lol:
    Kič i neukus, čemu ovo zlatno?
  • deda
    40k
    Nesretan i nespretan start, ali čisti crveni. Jednostavno moraš spustit nogu na zemlju, a ne ju podizat nakon igranja lopte.
  • BBB Mataa998
    2.7k

U pravilima nogometne igre ne postoji bas opravdanje za “nije tu mogao nista,eto slucajno ga pokupio”. Ne postoji popustanje za takav opis prekrsaja. A mogao je u zacetku ne dopustiti da mu lopta pobjegne ili ne uklizati.
  • Yery
    106
    Ekipa gdje sada pogledati sažetke i golove utakmica ? Jel to uopće moguće s početkom ove nove sezone. Prije se moglo na yt naći sažetke na HNTV, s obzirom da se oni gase preuzima li netko izradu sažetaka ili ostajemo uskraćeni za to ?
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Nez ovog komentatora al je Bog!
    Kaze: “ Evo duel između Pavlovica i Salomona oba imaju duge frizure i bradice, djeluje kao duel iz starog zavjeta” :lol:
  • Captain America
    20.4k
    Pa Ljubić komentira. Pogledaj sinoćnji Losov podcast, baš dobar lik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet