• db-izbjeglica
    16.3k
    Odnio je loptu čovjek, nije se uspio zaustaviti...a nije bilo niti siline koju je nejašmić odglumio.

Po meni, žuti bi bio dovoljan.

Uostalom, odmah se sjetim prošle sezone i poništenog penala za dinamo protiv osijeka... Igrač osijeka minimalno pipne loptu, prepili dinamovog igrača u nastavku i nije bio penal...

Jel bitno tko je u duelu odnio loptu ili je nebitno?
  • Keyser Soze
    11.7k
    Izbio je loptu, ali onda vraća nogu taman prema Nejašmiću i kupi ga otvorenim džonom. Nenamjerno, ali crveni je po meni skroz čist.
  • NB86
    15.4k
    Na europskom pogotovo, a i opcenito sve vise ovakve faulove sude kao direktan crveni bez obzira na okolnosti i namjeru. Sve sto je potencijalna ozljeda, a ovo to sigurno je, sada sude crveni.
  • miro
    5.2k
    pa čekajte malo, što je to Julardžija mogao napravit nakon klizećeg u kojem čisto kupi loptu? mislim vidim i ja da je start grozan, ali kako je Julardžija za to kriv?
  • Keyser Soze
    11.7k
    Meni se čini da je vratio nogu prema Nejašmiću i da ga je zato pokupio.
  • NB86
    15.4k
    Kaj je s travom u sibeniku
  • Mali dioničar
    16.6k
    Dobivali su Majer i Olmo ekspresne crvene, ali se nisu ponašali kao seljačine i psovali suca ko kočijaš.

Dao bih mu 10 utakmica kazne.
  • Carrasco
    4.7k
    Biti sudac je najteže zanimanje u Hrvatskoj. Kako god da odsudiš utakmicu naći će se netko da ti jeb* mater...
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Kako su ružni ovi rijekini dresovi :lol:
    Kič i neukus, čemu ovo zlatno?
  • deda
    34.5k
    Nesretan i nespretan start, ali čisti crveni. Jednostavno moraš spustit nogu na zemlju, a ne ju podizat nakon igranja lopte.
  • BBB Mataa998
    2.1k

U pravilima nogometne igre ne postoji bas opravdanje za “nije tu mogao nista,eto slucajno ga pokupio”. Ne postoji popustanje za takav opis prekrsaja. A mogao je u zacetku ne dopustiti da mu lopta pobjegne ili ne uklizati.
  • Yery
    105
    Ekipa gdje sada pogledati sažetke i golove utakmica ? Jel to uopće moguće s početkom ove nove sezone. Prije se moglo na yt naći sažetke na HNTV, s obzirom da se oni gase preuzima li netko izradu sažetaka ili ostajemo uskraćeni za to ?
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Nez ovog komentatora al je Bog!
    Kaze: “ Evo duel između Pavlovica i Salomona oba imaju duge frizure i bradice, djeluje kao duel iz starog zavjeta” :lol:
  • Captain America
    19.3k
    Pa Ljubić komentira. Pogledaj sinoćnji Losov podcast, baš dobar lik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.