• Gelipter
    4.3k
    Lokomotiva nevjerojatno uspješna u sjebavanju ambicija drugih klubova iako sama gotovo potpuno rezultatski neambiciozna budući da je prvenstveno okrenuta razvoju i prodaji igrača. Kojeg li paradoksa...
    Složio bih se čak iako to nerado priznajem. Ovo su upravo utakmice koje izdvajaju prosječne od onih drugih. Iako, usprkos svemu, treba i priznati da je u ovom trenutku ovo plafon Istre.
  • Mlađi referent
    14.1k
    Stojković malo smotan pred golom, ali zapravo dosta dobar igrač
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Loksa prije 2 sezone kad je Varazdin ispao moze ostanak zahvalit upravo fer igri Belupa. Mislim da nam je po tom pitanju liga zadnjih godina top i da stvarno ne znas tko ce dolje..
  • Gelipter
    4.3k
    pa dobro ne očekuje se od Lokomotive da "fair play" igrom pomogne Istri. Oni igraju točno kako treba, a upravo ta pozicija da nema prevelikog rezultatskog pritiska je dodatni razlog da igrači igraju rasterečeno i samim time dobro. O tome je nešto govorio i Ivanušec u Podcast inkubatoru prisjećajući se vremena igranja u Loksi i kad je taj dio usporedio s pritiskom igranja u Dinamu.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Jel uopće više moguće da Istra/Varaždin uđu u Europu?
  • Mlađi referent
    14.1k

Ne, gotovo je.

Istri je trebalo 6 bodova da bi imali šansu
  • marcio amoroso
    45.4k
    Zadnje kolo se igra za ponos i čast.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Zbog omjera međusobnog ili? Jer ako Rijeka izgubi obe, mogla bi i Istra i Varaždin imat isti broj bodova.
  • vjeko1701
    18.1k
    Bodovi u međusobnima.
  • Mlađi referent
    14.1k
    Tak je, da

Protiv Rijeke imaju : 1 pobjeda, 2x remi, 1 poraz

I na gol razliku u međusobnim je Rijeka bolja jer ih je tukla 2:0, dok je Istra njih 1:0.
  • Jaro
    10.7k
    Istru u svim medjusobnim kpmbinacijama (i prije ovog kola su jebali oni silni golovi primljeni u 90+ minutama koji u tim trenucima cak i nisu nesto pretjerano znacili...
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Na kraju zasluženo u Europu idu Rijeka i Osijek. Ovi manji klubovi su imali šansu kad je Rijeka bila 15 bodova iza njih ali imam dojam da je 90 posto međusobnih utakmica između Istre, Varaždina i Slavena završavalo nekakvim mršavim remijima 0-0 ili 1-1. Završilo bi kukavičkim remijem i svi bi bili zadovoljni. Slaven Belupo u 33. i 34. kolu hvata zadnje nade da uhvati Europu, nema što izgubiti i likovi odigraju 0-0 sa Goricom i 0-0 kući sa rasterećenom Lokomotivom. I to se Belupo branio do kraja i čuvao nulu u tim utakmicama umjesto da upravo oni jurnu na sve ili ništa. Tužno je to sa sportske strane da igrači nemaju nimalo vjere u sebe niti zrnce sportske drskosti.

Istra isto danas sramotna. Igraju utakmicu sezone, Demona došlo kao da se igra na Drosini, velika šansa da se prvi put u povijesti Istra plasira u Europu i likovi naprave 2 faula u prvom poluvremenu. Lokomotiva je izgledala kao da igra za nešto a Istra je izgledala kao da igra prijateljsku i podsjećala me na Cosmijevu moralno razbijenu Rijeku koja je primila 7 golova od Dinama. Ova Istra bi isto danas primila barem 6 da je sa druge strane bio Dinamo.Sramota od pristupa. Mislim da je i Garciji dosta Istre a i Istri Garcije, predugo to traje i mislim da će otići u Olimpiju na kraju sezone kao što se šuškalo.

Jedino me veseli jedna stvar: Uvijek se u zadnjim kolima HNL-a priča kako će ovaj pustiti ovome jer mu ne treba, kako će se nariktavati utakmice a na kraju sve ispadne obratno. Sve ispadne pošteno i izgube klubovi kojima treba a dobiju oni kojima ne treba. Laprdala uvijek budu demantirana. To su ona ista laprdala kojima je najspektakularniji događaj u povijesti nogometa kad je City zabio 2 gola za titulu duboko u sudačkoj nadoknadi nakon što je QPR saznao da je ona druga utakmica već završila i da svakako ostaje u ligi. Zamislite da Dinamu trebaju 2 gola i da ih zabije u 94. i 96. recimo Šibeniku nakon što Šibenčani saznaju da svakako ostaju u ligi jer je u drugoj utakmici Gorica izgubila. To bi bilo smatrano najvećom namještaljkom u povijesti, vjerojatno bi liga bila rasformirana ili bi neki klubovi istupili iz nje a kada se to dogodi u Engleskoj onda je to spektakl. Aguerooo!
  • Mali Zeus
    19.2k
    Pa malo rivalstva, šta fali. U cijelom svijetu se igrači zajebavaju na račun rivala, ne vidim zašto ovako popizdit na to.Mlađi referent

Nije to rivalstvo, to je ful neprofesionalno i mislim da bi Gorica trebala reagirati kao klub i dati mu papire.
  • blackbully
    4.6k
    Promjena rasporeda za zadnje kolo.

g6drrecdebkv49ed.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url