• Efes Pilsen
    8.6k
    Kulenovic 5 mil. + Jankovic :brow:
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Kule gol.

Imam dojam da je Loksa najbolja ekipa u ligi što se igre glavom i prekida tiče.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Jadni Jankovic preko noci postao meme na Zoni :lol:
  • Jaro
    7.7k
    Nece valjda Osijek i nakon ovog kola ostao treci...
  • dZg1986
    520
    Nece, Rijeka ih prestize
  • San Lorenzo
    16.9k
    Osijek mora izletiti iz top4 jer će se baš grubo izblamirati u Europi ovakvi kakvi su sad, financijska situacija im je sumnjiva, a i da nije, s onim teletom na funkciji sportskog bi teško doveli neka pojačanja.
    Volio bih da netko od ovog dvojca Istra/Vž uđe.

Što se utakmice koja slijedi tiče, ako to Rijeka ne pobjedi, Miško može za 5 milijuna eura rasprodati cijelu ekipu u paketu sa stadionom.
  • striko
    1.7k
    3 Hrvata u početnih 11 kod Hajduka
  • DrawTube
    5.4k
    Kalinić spreman na Uskrs obaviti posao
  • Infinity
    16.6k
    Ja nisam siguran da ce itko izbjeci blam na ljeto. Mozda Hajduk.

Osijeka mi sad cak malo i zao kad vidim stadion i ulaganja u infrastrukturu. To je rak rana hrvatskog nogometa. Volio bih da budu osmi, jer im je sportska politika teski kriminal, ali su ipak napravili nesto veliko za ovu ligu i nece mi biti nesto mrsko ako ipak zavrse medju cetiri.

Rijeka ce zbog ogromnih minusa prodati vecinu ekipe i vjerojatno dozivjeti blamazu protiv nekih slovaka.

Sto ocekivati od ostatka ekipe? Zbog dobrih igara bi bilo lijepo da netko bude nagradjen Europom, ali nitko nema ekipu za to. Iz Slavena su ranije govorili da bi ulozili u ekipu i bili 'peti klub' da HNL ima stalno pet predstavnika, ali da im se jednostavno ne isplati biti peti i ne izaci u Europu, a s cetvorkom na vrhu se tesko mogu boriti. Mozda u financijskim problemima Rijeke vide svoju priliku i ipak uloze u neka pojacanja ako i sad izbore Europu.

Za Varazdin sumnjam da ce do neke love i nekih igraca, vjerojatno ce gledati kako uzeti lovu i pokrpati rupe narednu sezonu. Istra je filijala i nemam neku vjeru u njih.

Osijek i Rijeku ce pored financijskog udarca docekati i udarac na koeficijent, te ce narednih sezona imati jos tezi put do skupina.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ja nekako više vjerujem da će Rijeka pod Jakirom preko ljeta složiti konkurentniju momčad nego Istra ili Slaven, pa čak i Osijek mada ne bi imao ništa protiv da vidim Slaven il Varaždin u europi, čisto radi određene nostalgije na prošla vremena. Za Osijek bi mi bilo žao radi stadiona a za Rijeku radi Jakira i koeficijenta koji imaju.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Osijek mora izletiti iz top4 jer će se baš grubo izblamirati u EuropiSan Lorenzo

Ma svi se blamiraju. Pa Osijekov kyzilzhar spada valjda u top 3 blamaže svih vremena, a tad su imali dobru ekipu.
  • vjeko1701
    9.4k
    Meni još nije jasno kaj se u toj utakmici dogodilo. Zapravo od onog poništenja čistog gola u gostima iza čega je odmah pao autogol s centra, sve je išlo nizbrdo.
  • Mrvica
    4k
    Frigaaaan
  • Nolifer
    8.5k
    Kakav gol Frigana :clap:

A tek proslava :cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.