• Dammir10
    266
    Travnjaci su ponovno loši. Drosina, Poljud, Kranjča, Gradski vrt, Šubićevac...svugdje rupe po terenu, svugdje kvrgavo.

Osijeku fali kreativaca, nemaju veznjaka koji će iskreirati nešto. Ne mogu svaki put dobit na mišiće i Mierezov fanatizam, treba malo i znanja.
  • superhik
    11.9k
    Vrhunski je što između utakmica Gorica - Šibenik i Hajduk - Rijeka, HRT odluči prenositi ovu prvu
  • Neki tip
    21.3k
    Pa nije to do toga što HRT odluči, nego na što je dobio pravo prenositi.
  • Gelipter
    3.9k
    HRT po ugovoru cijelu sezonu prenosi jednu utakmicu HNL-a tjedno i to onu u terminu od 15 sati tko god da igra.
  • NB86
    15.5k
    Nije tko god da igra nego se tocno namjesta koja ce bit u 15h nedjeljom kod određivanja satnica tako da na hrtu budu zastupljeni svi klubovi priblizno jednako kroz sezonu
  • superhik
    11.9k
    Aha. Moje isprike. Mislio sam da imaju pravo na izbor jedne od utakmica
  • deda
    34.6k
    Pa ja bih izabrao svakako ovu prvu, ona je puno važnija od druge.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Izgleda da je Gorica svoje u HNL-u odigrala..
  • Krizy
    50.7k
    Kakva šetnja kroz šesnaesterac, može se Gorica lagano pripremati za drugi rang.
  • bbb medimurje
    3.5k
    A mi im sansu nismo uspjeli napraviti
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Sibenk se rijesio onog anti-talenta Cvitanovica i procvjeto.
  • Captain America
    19.3k
    S obzirom kakve nam probleme uvijek Gorica napravi, a da se Šibenik rješio tovarsko/mafijaške struje i s obzirom na broj naših navijača u gradu, nadam se ostanku Šibenika u prvoj ligi.

• NB86
    15.5k
    Ma gorica ce sljedece sezone ekspresno u prvu hnl, imaju uvjete, crnka u hnsu ako zapnu da pritisne da mu se delegira koji sudac, sad kad rudes uđe u prvu nema ozbiljnog kluba u drugoj hnl, cibalija na rubu raspada, i eto vukovar koji nesto ulaze
  • Zagi
    9k
    Ako izdrže prvih 20ak minuta bez primljenog gola, Rijeka nosi bodove .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.