• Crusades
    18.7k
    dat5n066mvy7qr2g.jpg

Kradem Bosni posao al nema veze
  • Jurki
    19.4k
    Dišpet i nije u šoldima sve a dupe im zinulo za pare
  • maddaddam
    2.9k
    Moguce da je LAFC samo odradio posao za nekoga. Nema mi logike da toliko iskrcaju. Mozda se i vrati ubrzo u Europu.
  • maddaddam
    2.9k

Ne znam Natasu, ali ima logike. Glupo bi bilo da se izgubi sa radara U21 reprezentacije, a nekome ce dobro doci da ga negdje privremeno "parkira".

Jedino ovaj drugi dio, raspodjela love... Bude veselo.
  • SAS1987
    18.6k
    Zašto bi neki europski klub preko MLS kupio Buika? Zašto ga nebi uzeo odmah?
  • Carrasco
    6.3k
    Kakav releventan izvor, tu ljudi valjaju svakake gluposti, ali moram priznat da mi je zanimljivo čitat.
  • Captain America
    20.4k
    Da ga ovi dolje ne upropaste još više u tih pola godine :lol:

Solidan izvor (dez)informacija za nasmijat se.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Bas to.. Ili objavio da ga je uzeo, ali ce ga posudit.. To bi imalo smisla jedino ako ga mi ili srbi uzimamo :lol: Eventualno zbog FFPa, ali u zimu niko ne ulaze puno, a ozbiljnom klubu je ovo kikiriki.
  • NB86
    17.1k

Jedino mi ima logike da to rade kako bi klub koji ga stvarno zeli kupit izbjegao financijska pravila domace lige koja znaju bit zajebana (npr nizozemska), a americki kapital je uletio u dosta klubova u zadnje dvije,tri godine, pogotovo u seriji a s kojom se biuk najvise povezivao. U svakom slucaju jastog i ekipa bacaju svakakve bombe i malo koja se ispuni, vidjet cemo na ljeto sta ce bit s biukom ali tesko da ova jastogova prica drzi vodu.
  • maddaddam
    2.9k
    Biukov transfer prokomentirao je predsjednik Los Angelesa John Thorrington: "Stipe je nevjerojatno talentiran igrač sa značajnim iskustvom za svoju dob te ga se smatra jednim od najboljih mladih igrača u Europi. Uzbudljivo je poželjeti dobrodošlicu igraču njegove kvalitete, pedigrea i potencijala. Vjerujemo da će oduševiti naše navijače i doprinijeti uspjehu momčadi u nadolazećim godinama."

Da ga nije sa Gvardiolom zamjenio?
  • NitkoBitan
    31.3k
    "U 2022. godini su navijači Hajduku osigurali više od milijun eura, a ove godine imamo priliku tu brojku značajno povećati."

Dio teksta službene objave sa Hajdukovog fba i instagrama. Kao da se radi o pučkoj kuhinji a ne o klubu :lol:
  • SAS1987
    18.6k
    Ti isti "najbolji navijaći u galaksiji" troše manje novca u shopu Hajduka nego mi u shopu Dinama :lol: Da imamo normalan stadion bili bi ispred njih i po prosjeku gledatelja :lol:
  • bbb medimurje
    4.5k
    Vidim po gol.hr vec pocinje opravdavanje i uvjeravanje kak je mls rasadnik talenata bla bla bla
  • Ali
    2.7k
    Ma u biti mi nemamo pojma, otisao se aklimatizirati za slijedece svjetsko. Da osjeti klimu i travnjake.
    A i da oslobodi mjesto za Perisica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube