Totalna debilana je zabranjivat poruke i transparente, o bubnjevima i megafonu da i ne pricam. Ako oni zele 10 poruka s imenom dinamo na sebi, nek unose kad im je tako drag dinamo. Ne znam je sam li ikad vidio da koreografija ima prekrizeno d, poruka ima dinamo, i transparent prekrizeno d, to vise govori o njima i o tome da vise mrze dinamo nego vole hajduk — Nino Bule
Najavljeno im je, svejedno glupa odluka da se duris na koreografiju protivnickih navijaca, o pjevanju da ne pricam. Jednostavno ekipa u upravi je cjepljena ikakvog normalnog rasuđivanja i ovakve zabrane su im domet. — Nino Bule
Pogledajte što ste pisali kad su došli sa onim transparentom..sad neki okrenuli priču. Nek se jebu, što se mene tiče nek izađu iz lige — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.