• og1986
    2.9k

Ima dosta forumasa iz bosne. Vi popili pa postali pametni.
  • NORTE
    27.9k
    Vadit mast njima? Ne, jer će bit jaki iduće sezone pa da nsam se nebi obilo u glavu. Gledat sebe i poboljšat se iduće prvenstvo da to mirno riješimo. — Majki2111
    Drmić za početak. Da bi se dobro brodilo na dva fronta nužna su i nova pojačanja i papiri nepotrebnima.
  • Infinity
    21.6k
    Ima da pisem arapski ako zelim. Postedi nas jeftine patetike. Na forumu smo, nismo na nacionalnoj televiziji.
  • Majki2111
    4.3k
    3 fronta... I da, slažem se. Veselim se i Ljubičiću i Drmiću.
  • jp23
    4.8k
    Jel Ljubičić potvrđen ili samo ona novinarska "gotova stvar"?
  • NitkoBitan
    40k
    Bas se veselim tekmi. Pun stadion, koreografija, nesto tovara kao motiv da budemo glasniji, proslava naslova, sadrzaji kod stadiona prije i poslije tekme, jos samo da ne zajebavaju sa kontrolama i bit ce to savrsenstvo.
  • deda
    48.5k
    Osobno nisam ljubitelj revijalnih utakmica, ali i to se mora odigrati. Meni je 10 puta napetije bilo gostovanje u Šibeniku.
  • seljak86
    3.2k
    Revijalno, nerevijalno, boli me tuki. Tekma s tovarima je tekma s tovarima.
  • blackbully
    4.8k
    Tovari prodali ispod 1500 ulaznica. Ipak nista od cuvenog invazijskog dispeta
  • Lukaa86
    4
    Poklanjam kartu za sjever dolje (e-ulaznica) pa mi se javite na inbox ako nekome treba još.
    --EDIT: Rijeseno
  • NORTE
    27.9k
    jos samo da ne zajebavaju sa kontrolama — NitkoBitan
    Očekujte zajebane kontrole na ulazu i zato dođite još ranije pred sjever.

Tovari prodali ispod 1500 ulaznica. Ipak nista od cuvenog invazijskog dispeta — blackbully
    To ni ne postoji, a kamoli da je čuveno, postoji samo euforija. Da nemaju toliko navijača u kopnenom dijelu Hr i Zg ne bi in bilo ni blizu toliko večeras.
  • reziser
    8.3k
    bravo za gradonacelnika koji nece biti na proslavi naslova prvaka :vomit:
    i onda se mi nadamo nekoj pozitivi za novi stadion....

navodno je dosta ispremijesan sastav magaradi
    onda ih treba nakantati peticom... :victory:
  • Tom Hanks
    5.9k
    Ne treba nam tomasevic nigdje kamoli na Maksimiru

@De Oliviera je u pravu(bio pijan ili ne kad je to napisao).Danima u drugoj temi pišete kako treba više hrvatskih riječi uvodit i mjenjat anglizme pa kad čovjek ukaže na veliku upotrebu srpskog umjesto hrvatskog onda ga napadate.Bitno da ticket point smeta i treba mjenjat a fudbal,dešavanje itd. prolazi
  • reziser
    8.3k
    Ne treba nam tomasevic nigdje kamoli na Maksimiru — Tom Hanks

ja se slazem da nam ne treba, ali je to stvar funkcije koju obnaša
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.