• Infinity
    16.5k
    Za zapad 2 je ostalo jos par komada. Danas bi cijela tribina trebala biti rasprodana. Moguce da ce jos jedan ili dva sektora na sjeveru biti rasprodani, kao i neki na zapad gore.

7774 paketa jos su u ponudi, moja prognoza da ce na kraju dana ostati 6000 do 6300.

Naravno da neki imaju puno veca ocekivanja, al ne znam sta im je referentna tocka da budu tako razocarani. Neko stanje od prije 40 godina? Treba gledati unazad pet do deset godina, vidjeti kakve su tad posjete bile i onda graditi nesto bolje. Ne mozemo jucer imati 5000 protiv Osijeka i danas biti razocarani sto je u pretprodaji dva dana prije utakmice otislo manje od 7000 ulaznica. Pa napredak je vidljiv. Jest to konkurent, istina da mozemo biti prvaci, al ne moze preko noci biti 25000 ljudi. Jedan uspjesan poslovni covjek mi je jednom prilikom rekao da sve ono sto sagradis preko noci isto tako propadne preko noci. Ono sto gradis duzi period na kraju opstane. Tako nama dodje srijedom 30000 ljudi i subotom 2000, jer smo se potrudili isforsirati tu srijedu, nismo se potrudili privuci ljude dugorocno. Ovo sto se sad dogadja traje vec par kola i kao sto deda kaze, to treba prenijeti na narednu sezonu i nastaviti istim tempom.
  • deda
    33.6k
    Nestala je i dvojka zapad dolje
  • Mrvica
    4k
    Pozdrav ekipa!
    Možda je glupo pitanje, jel moguće kupiti kartu samo za Osijek da ne kupujem derbi paket? Znam da je cijena takva kakva je, al zbog više sile tj. posla i krštenja ne mogu biti na utakmici protiv hajduka nažalost, ali protiv Osijeka bih išao. A ne bi htio kupit paket da ne propadne 1 ili 2 karte za finalni derbi zbog drugih ljudi ako se dogodi neko čudo. Možda me oči varaju, al stvarno nisam primjetio da se prodaje pojedinačno. Da naglasim moguće da se na TP može kupit, ali ne živim u ZG pa ne mogu doći do TP nego bih kupio online.

Hvala unaprijed!
  • Mr Anderson
    8.6k
    U nedjelju se prodaje pojedinačno.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Na dan utakmice se prodaju pojedinacne karte, 40/80/100
  • Mrvica
    4k
    E super, hvala puno na odgovorima
  • Fićo1986
    1.1k
    Mi koji smo ludi od ljubavi prema dinamu mi smo kupili karte,oni koji su manje ludi se nečkaju jer gledaju prognozu jer imamo stadion kakav imamo...da imamo stadion funkcionalan sve karte bi planule isti dan....ja tvrdim da je ovo največa istina i činjenica...meni je drago kaj sam uspio nagovorit 2 dečka da odu na tekmu nakon 10 godina kaj nisu isli...
  • reziser
    6.9k
    Tribina sjever dolje 3 Cijena: 60 HRK Rasprodano
    Tribina sjever dolje 4 Cijena: 60 HRK Rasprodano
    Tribina zapad dolje 2 Cijena: 160 HRK Rasprodano
    Tribina zapad dolje 3 Cijena: 160 HRK Rasprodano
    Tribina zapad dolje 5 Cijena: 160 HRK Rasprodano
    Tribina zapad dolje 6 Cijena: 160 HRK Rasprodano
    Tribina zapad gore 3 Cijena: 120 HRK Rasprodano
  • Keyser Soze
    10.4k
    U tijeku je prodaja paketa za dva velika derbija protiv Osijeka i Hajduka na Maksimiru! Do sada je prodano preko 7 000 paketa ulaznica
  • maddaddam
    2.9k
    16 stranica ispisano, a do tekme još dva dana. To puno govori.
  • Nino Bule
    14k
    Inace izgleda da su se izmirili u osijeku, mierez koji je odbio bit na klupi protiv istre i nestao, sad je vracen u kadar. Navodno je i osijek nabavio sportskog direktora da malo smanje obujam posla bjelici.
  • M77
    472
    Ne kužim te fore sa kišom... U nedjelju u popodnevnim satima možda padne neka kišica ali do 20h je već cijeli grad suh i nema razloga za ne doć na derbi...
  • Salva
    2.5k
    Još 7302 paketa.
  • Stjepan
    479
    Danas ide to dosta solidno prodato je oko 500 paketa od jutros do kraja dana je moja prognoza 1.450 prodatih paketa za današnji dan.
  • Stjepan
    479
    Do 15h padamo ispod 7k
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.