Lijepo sam napisao da očekujem glup termin, ali u 18 ili u 19 i nije toliko loše s obzirom kakve poteze inače rade.Skaces sam sebi u usta. Najbolje od svega je to sto si direktno spomenuo da 18h radni dan i nije tako lose. Sad kad je postavljeno u 18h onda je uzasan termin. — Infinity
Da si iz Zagreba vjerojatno bi ih sreo stotine, posebno zadnjih 12 godina.Ja u svom zivotu nisam jos sreo nekog tko kaze za sebe da navija za Dinamo, a da ceka bilo kakvu sitnicu da pljuje i govori kako u tom Dinamu nesto ne valja. — Infinity
Čuj priželjkivao, iz čega si to samo zaključio?Sad ti ne valja termin koji si prizeljkivao. — Infinity
Mogu li bit oboje? Ili je zabranjeno pljuvat neke poteze uprave ovdje?Jesil ti uopce navijac Dinama ili si samo dezurni pljuvac? — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.