Tu bi mu dobro došao neki pomoćnik sa autoritetom. — The Undertaker
U ovom trenutku da se slaže popis putnika za Katar na njemu bi bio samo Livaković, a pitanje je da li bi on uopće bio prvi izbor za mjesto golmana — Eduardo
Ne znam kaj mu je to trebalo. Mogao je ko veliki boss otić na kraju prošlog prvenstva s kantom. Ovak će ga opet hitit niz štenge vrlo brzo. Od prve utakmice nemamo igru, to nije dobro. Gore je kad nemaš rezultat, al imaš igru. Rezultat će kad tad doć. Igra neće tak lako. — Crusades1986
Neke stvari ne razumijem. Sve te stvari kreću iz pojedinih medija. Još nismo izgubili utakmicu, Dinamo sve drži pod kontrolom. Znam da je ljestvica kad je Dinamo u pitanju visoko podignuta. Slažem se da možemo bolje izgledati i izgledat ćemo. Na dobrom smo putu. Tolerancije prema Dinamu ne postoje, želi se napraviti nemir, stalna destrukcija.
Sad sam ja na redu kad su kritike u pitanju, tko zna tko će biti sutra. Dinamo vuče cijeli hrvatski nogomet. Ali nitko nas neće uspjeti destabilizirati. Igra treba biti bolja, slažem se, ali s vremenom će to i biti.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.