• Dragon1Warrior123
    3.3k
    I meni su se i Rosas i Garcia iz Istre svidjeli, više Rosas. Ali i dalje su oni DEBELO prezeleni za Dinamo. Možda kroz Dinamo 2/Bravo (mislim da je taj klub posato naš feeder u Slo? Nisam pratio tako da isprike ako sam u krivu)
  • Captain America
    17.9k
    Slažem se da su prezeleni, al kad vidiš zadnja 2 naša trenera, očito je bitnije bit podoban nego sposoban. Aludirao sam da su presposobni za zadnja 2 klauna i bili bi bolji, al definitivno nije dosta za rang Dinama.
  • marcio amoroso
    37.3k
    Dinamo mora biti svjestan da će bez pravog trenera i pravog sportskog direktora ubrzo izgubiti dominaciju u Hrvatskoj. Naravno da se to ne mora desiti ove sezone, ali najkasnije sljedeće hoće.
  • vjeko1701
    8.9k
    A ko je to Dinamo?

Prosječni navijač? Zna samo kad se igra neka europska.

Mi na Zoni? Mislim da su svi toga svjesni.

Tajnice i murjak u upravi? Bolje ne komentirati.
  • Markelo
    2.7k
    Tko je nama uopće sportski direktor?

Oni koga god dovedu u klub mora biti ili iz "inkubatora" ili netko tko je blizak klubu za kojeg se zna da neće puno talasat. Pa ne možeš više tako, ta vremena su u Hnl-u prošla
  • Jurki
    12.4k
    Kopic je trener 3 mjeseca. Gdje je tu trenerski rukopis? Pitam za prijateljicu
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ljudi moji ono jučer je bio goli k. od igre i svega. Mlitavo, nikakvo, valjda su očekivali da će Lokomotiva sama sebi ugurati loptu u gol. Bez neke ideje kako uopće zabiti gol. Što se više približavao kraj bilo je jasnije da ćemo teško ako ikako do gola, dapače, Lokomotiva je imala bolje šanse.

Nema tko zabiti gol osim Oršića, osobito u ovakvim tekmama di nekako moraš probiti blok. Kad nam je frka ubacujemo igrače tipa Špikić kojem svaka čast, trudi se, ali nije to to. Svakim danom odluka da se proda Gavranović izgleda kriminalnije. Osijek i Hajduk imaju puno bolje opcije prema naprijed i mi se moramo doslovno grčiti za svaki gol.
    Drugi problem je Mišić koji se isto trudi, al za jednog def. veznog previše kasni u duele i na lopte, a nije nešto ni jak. U svakom slučaju previše igra. Na kraju bi se vrlo lako moglo dogoditi da zbog trenera izgubimo ovo prvenstvo. Ne mislim samo tu na taktiku nego i na motivaciju, a Kopić def. ne izgleda kao netko tko će ih nabrijati.

Pružamo prvenstvo na pladnju Osijeku i još više Hajduku. U najboljem slučaju možemo se nadati bodu na Poljudu jer oni su, iako ni sami ne igraju niš posebno, u euforiji i bit će jako teško. Naravno prije toga treba odraditi isto tako jako teško gostovanje u Osijeku di isto može bilo kaj biti. Dobili smo ih tamo i za vrijeme Krznara, al ovo je sad potpuno druga tekma i drugo vrijeme...
  • Fićo1986
    1.1k
    Zamisli kad ti udje Niko Kovač u svlačionicu,čovjek koji je ginuo za hrvatski dres,vodio reprezentaciju, europske klubove,giganta bayern i kad stane pred petkovića i ove mlade igrače...i sad zamisli kad jedan željko Kopić stane pred njih....brijem da ga ovi ni ne slusaju kad prica u svlačionici
  • Ludovic IX
    7.4k
    slušaju oni njega ali vjerojatno i prema njima sipa floskule ko za medije.. kad netko nezna prenest znanje, to je problem.. može on znat o nogometu najviše na asvijetu ali ako to ne može objasniti igračima, mož se j...t.

pep kupuje najbolje igrače, istina ali nakon par tjedana, taj igrača se savršeno uklopi u njegov sustav..
  • maddaddam
    2.9k
    Zamisli kad ti udje Niko Kovač u svlačionicu,čovjek koji je ginuo za hrvatski dres,vodio reprezentaciju, europske klubove,giganta bayern i kad stane pred petkovića i ove mlade igrače...Fićo1986

Karizma je bitan dio trenerskog posla.
    Kako slijediti Kopića koji plaće ispred torcide u Kranjči, ili Krznara koji je vodio farmu nojeva?
  • seljak86
    2.6k
    Zaboravit ovo i koncentrirati se na Osijek. Navijati još jače i glasnije. U dobru i u zlu.
  • serbus
    4.3k

Ne slažem se sa svim. Po meni sjever bi trebao opaliti onu staru kinesku poslovicu "igrajte pičkice" ako tako igraju taj dan a ne žalopojke "ajmo dinamo, nema predaje" vs lokomotive to me više spustilo nego 0 0. Pozitiva je dobra stvar ali nekad i suprotna reakcija može probuditi glave.

Recimo jednom davno sam igrao košarku i bio sam ljen za obranu, danas kum bi mi jebao sve po spisku i digao bi svoju igru čisto iz inata, to sam očekivao i sa tribina pa da zadnjih pola sata utrpaju loksi tri gola dođu do sjevera i vele evo vam pičkice.

Ako se pak uvrijede na to niti nisu igrači za d. Fali malo ono bad iz blue boys, ponavljam ne znači ako im na dan kad igraju za ništa, nešto vikneš da ih manje voliš nego tražiš neku reakciju koju sa žalopojkom nećeš dobit 100%.
  • LM1995
    1.8k
    žalopojke "ajmo dinamo, nema predaje"serbus
    Jučer je baš grmilo ovo navijanje. Ja sam se baš naježio.
    Drago mi je da tribina u zadnje vrijeme više prati situaciju na terenu pa se i “repertoar” prilagođava.
    Uz to, kad se ekipa sa zapada digla pred kraj tekme i njih se aktiviralo u dva navrata.
  • maddaddam
    2.9k
    Ta 'žalopojka' mi je zvučala kao bojni poklič, još uz onaj bubanj ledi krv u žilama.
    Oni trenutci kad se tribina stopi u jedno.
  • serbus
    4.3k
    To nije moment za tu pjesmu protiv lokomotive da nema predaje btj... Ali nije to bit upisa tko je skužio skužio je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.