• GOAT
    2.7k
    Jel i tamo furaju norvesku jaknu
  • LA BOMBA
    254
    veći karneval je vidjet one koreografije na isti kalup, uglavnom čeha i slovaka oni to forsaju,a i bakljade njihove,a na ogradi svi u bijelim kombinezonima. al dobro to je do ukusaPaulie

Meni osobno su koreografije i onako bezveze. Mnogo više se mi sviđa "recibimiento" sa ogromno pirotehnike, vatrometima, i glasnim pjevanjem cijelog stadiona. Ovako se bolje iskazuje prava strast, emocije do kluba, nego da ljudi drže neke papire.

Najbolji po mom mišljenju su ovi od Racinga i Rivera, koji imaju i odlične stadione za to.

• Droljo
    16.4k
    Jel nam dolaze ultrasi na jug?
    PXL_150423_99384061-1280x640.jpg
  • nemapredaje
    5.3k

Više je njih tu već Kohorte kaj dođe
  • Droljo
    16.4k

Već sam mislio da sam trebao lica zamaglit :lol:
  • LA BOMBA
    254
    Jel nam dolaze ultrasi na jug?Droljo

Imaju i trubače.

• NORTE
    16k
    900 navijača Slavena ide na finale kupa u Rijeci, kavez i dio zapada.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    900 navijača Slavena ide na finale kupa u Rijeci,NORTE

Klub osigural besplatni prijevoz busevima za sve zainteresirane
  • AC1593
    511
    i svima ista pjesma na tom ulasku. Kopiranje jedni drugih na maksimumu. Zamisli, pjevas istu pjesmu kao tvoj rival. To recimo neki u Europi gledaju kao los navijacki primjer. S druge strane ima ostatak Europe koji kopira sve sto moze kopirati. Za mene najvise cijenim onoga tko pokusava stvoriti neki svoj stil, biti kreativan, biti jedinstven, i vizualno i kod osmisljavanja svojih melodija i pjesmu.

Svaka navijacka prica ima svoj put i uvjeren sam da bi i u Europi bilo navijaca puno ranije, a i poceli su nastajati vec u 20-im i 30-im godinama, ali dva svjetska rata na podrucju Europe su ostavili traga uz mnoge druge uvjete koji su pridonjeli tome da se navijastvo ne razvije ranije.

A sto se tice samog navijastva sve je to stvar kako tko gleda na navijanje. Sto ono znaci i sto predstavlja. Pogotovo u pogledu navijackih skupina iliti ultrasa, barra brava, torcida.

Svi imaju neku svoju posebnost. Nekome je sve u karnevalu dok je nekom drugom bas navijacki kad Romina curva sud otpjeva pjesmu sa 20000 grla bez bubnjeva i da ne dode do dvoglasa. Sad sta je ljepse, sta je vise navijacki? To ili orkestar od 20 bubnjeva truba i cega sve ne. Ja bi rekao da je stvar u oku promatraca. Onome sto se nekom svida.

Svaka navijacka scena ima neki svoj stil, tesko je tu reci ciji je stil bolji, ciji losiji. Kome je mentalitet "navijacki" kome nije. Tko je tu iz interesa a tko iz nekih za mene ispravnijih pobuda. A mnoge barra brave nisu tu samo jer vole klub, ozbiljnije su stvari u igri.

Recimo kad vec pratis latinoamericku scenu, volio bih da napises opsirnije nesto o Riverovim Los Borrachos del Tablon, povijest njihovih sukoba i kako je doslo do toga da budu ako se ne varam prva Barra Brava koja je zabranjena na stadionu od strane vlastitog kluba i policije. Nesto o tome znam, ali volio bih cuti od nekoga tko prati. Ja sam ovako povrsno malo o tome vidio.
  • NKDZ86
    4.2k
    Ne buš od bombe niš pročitao još 7 dana. U karanteni je zbog kvalitetnih upisa
  • Bosna86
    12.1k
    Recimo kad vec pratis latinoamericku scenu, volio bih da napises opsirnije nesto o Riverovim Los Borrachos del Tablon, povijest njihovih sukoba i kako je doslo do toga da budu ako se ne varam prva Barra Brava koja je zabranjena na stadionu od strane vlastitog kluba i policije. Nesto o tome znam, ali volio bih cuti od nekoga tko prati. Ja sam ovako povrsno malo o tome vidio.AC1593

Preprodavali su karte za utakmicu s Bocom koje su dobili za dz

mnoge barra brave nisu tu samo jer vole klub, ozbiljnije su stvari u igri.AC1593

po nekim pričama navijači Boce na dan utakmice zarade približno milijun dolara… Likovi naplaćuju parking oko stadiona, preprodaju karte, piće, odjeću… Imaju postotke od prodaje igrača i još svašta nešto
  • über alles
    1.9k
    Armada se fakat voli sramotit
  • Zagreb1992
    2.4k
    Combat 87 ekipa Komiti Skopje nabili aekove
  • Peškaman
    7k
    Pronašao,izbrišite.
  • Alkmar1312
    102
    Funcuti izbacili priopcenje koje samo potvrduje javnu tajnu,agenti 1950
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.