• Boysica
    710
    Jesam žensko al sam dugo na tribini I otprilike znam kak se diše, moje mišljenje je da stvarno ovakve stvari ne trebaju bit na forumu koji je javan , pogotovo nešto što se tiče baš važni tema koje se rješavaju na tribini.. jel treba da nam čitaju svakavi naše postove i pljuvanje po grupi ...
    Žao mi je zapravo citat kako se djelimo i pljujem jedni po drugima ... ljepše mi je naše zajedništvo i ljepo navijanje ..
    Svaka čast na iznosenju svog mišljenja al mislim da nije mjesto takvim mišljenjima na forumu ...
    Kad smo kod tog ima i vrijeđanja nas ženski na tribini pa sutim okrenem se ..
    Odvratno mi je čuti zabrana vagini na tribini ... nekome ko ide godinama i navija s ih 90 minuta glasnije nego pola onih balavaca koji se ku..će da su neko i nešto.
  • NVKOD
    3.9k
    Pretpostavljam da nemaš ništa protiv kada se na tribini zapali zastava hnk Hajduka, pa me zanima zašto to nije "sramota", a ovo je?R13S61

Imam protiv. Sori, ali paljenje zastave bilokojeg kluba, grada, nebitno je po meni znak nemoći. "Odlična ideja, gubimo od Varaždina, ajmo im zapalit zastavu kluba". Ili pazi sad, bolja ideja: gubimo od Varaždina, ajmo pojačati navijanje da dečki znaju da stojimo iza njih.

Koliko god prezirem tovare, takve stvari ne bih nikad radio, ali to sam ja. Očito ne razumijem "folklor" iako godinama idem na navijačku tribinu.
  • miro
    6.1k
    Ako su krpu oteli gradskom poglavarstvu Varaždina, onda ok
  • über alles
    1.8k
    Ja sam cehoku u ferki uzeo zastavu,nema potrebe za daljnom raspravom.
  • jakov1
    497
    Koreografija Kaiserslauternovih navijaca jucer. Bolje da ne pisem nista i pokvarim iznenadenje. Pocne oko minute.

https://youtu.be/XeBAPYtTtKI
  • NKDZ86
    3.3k
    njemačke sotonjare
  • bluelions
    355

Njemačka i svoje stare demone...
    Nikada se očistiti do kraja.
    Najgora koreografija koju sam vidio.
  • Droljo
    14k
    A naša vatikanska kurija samo pale zastave susjednih gradova. Tu i tamo letvama izbiju kojeg kolegu. Što je, naravno u duhu kršćanstva kojeg propagiraju. Glupi nijemci, šta oni znaju...
  • NitkoBitan
    24.5k
    Glupi nijemci, šta oni znaju...Droljo

Podrzavat pedere, pentagrame, migrante, mijenjat ideologije, skrivat bogatstvo u Svici, krast resurse i potlacivat druge narode... Ali ono stvarno, osim ekonomske razvijenosti kao rezultat xy faktora kroz proslost po cemu bi nam trebali biti uzor? Cudan, hladan narod.
  • Droljo
    14k
    po cemu bi nam trebali biti uzorNitkoBitan

Nisam ni rekao da bi trebali.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Uglavnom koreografija je degutantna i od svih simbola/motiva na svijetu ti izaberes vraga i pentagram. Kreativno, mastovito, inkluzivno... ispred vremena.

Da mi tako neki Svabo okaci vraga i pentagram u apartmanu na moru vrlo brzo bi upoznao iste. Ma ne samo Svabo, bilo tko... Neka nama ljudi koji pale zastave umjetnih klubova i sudjeluju u navijackim tucnjavama, svakako izrastu u normalnije osobe od nastranih zapadnjaka.
  • Giovanni86
    147
    A sto je najgore komentari koji podrzavaju to i govore da nisu bolju koreografiju nikad vidili. Ja to u svojoj glavi ne mogu shvatiti.
  • Droljo
    14k
    Što reći za Manchester utd onda? Red devils?
  • Marktwain
    205
    A jbt, iz jedne krajnosti u drugu.
    Makar mi je fora ovaj švapski pentagram, malo promjene na tribinama nakon višestrukih Gospi.
  • Nolifer
    10.2k
    Meni je veća fora Vatikanska zastava ili Stepinac na tribini, nego ove gluposti od švaba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.