• Nino Bule
    14.6k
    Kak su ovi bili u bratskim odnosima s hordama i imali njihov udarni na svojoj tribini mi nikad nece biti jasno
  • Kulminacija
    22
    Manijaci nemaju nijedno prijateljstvo, Horde osim RA , također više ni jedno. Horde su prije bile puno neutralnije politički , multietnički sastav tribine. Pretpostavljam dok je bilo tako da su mogli kako tako funkcionirat, moguće da su neki liberalniji članovi Ultras Dynamo bili nositelji tog prijateljstva. Danas je situacija drugačija , Horde su otišle u muslimansku desnicu , a Dresden očito u ovu zdravu desnicu.
  • NORTE
    12.4k
    Kak su ovi bili u bratskim odnosima s hordama i imali njihov udarni na svojoj tribini mi nikad nece biti jasnoNino Bule

Mislim da su Dresdenovi tražili prijateljsku grupu i odabrali Horde zbog iste boje u grbu kluba - bordo.

Ovaj njihov nedavni igrokaz je po meni čisto pretjerivanje...
  • Kulminacija
    22
    A gle to je njihov stil, ovo je već ko zna koji put da se "maskiraju". Nama je strano možda je njima normalno, u svakom slučaju orginalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.