• Thor
    3k
    Velika Mađarska? :vomit:
  • Paulie
    1.5k

ma dobro to je sve dio navijačkog folklora pa ipak su gostovali kod vojvodine morali su neku provokaciju bacit,nisu to dizali jer planiraju tenkovima uć u delnice..inače dizali su poruke kad niko nije osim naših grupa

images?q=tbn:ANd9GcQbAuW9_lO2o1KnY9owJ-iCDNKBZ1agKikMhV-jPjK3w20OePPZfBbv-EE&s=10
  • Thor
    3k
    ne pratim bas Ugarsku ultras scenu moram priznat ali razumijem provokaciju i podjebavanje. Iako Ugarima ne vjerujem ni kad darove nose a malo bi se pomucili da bas zele doc do Delnica na tenkovima...jer ionako ne ide im bas ni voznja lijevom trakom autoceste. :lol:
  • Droljo
    29.4k
    Nek si ga pljugaju Mađari sa svojim zastavama. Uzet ćemo im i bled ak nam se bude dalo...

Znam da je u Sloveniji :kiss:
  • SAS1987
    20.3k
    Uzet ćemo im i bled ak nam se bude dalo...
    Znam da je u Sloveniji :kiss:
    Droljo

Bled nije u planovima velike Madžarske, on je u planovima velike Italije :lol:
  • Tom Hanks
    5.4k
    inače dizali su poruke kad niko nije osim naših grupaPaulie

To nije bio stav cijele grupe (za Gotovinu),objašnjeno je još prije nekoliko godina
  • Paulie
    1.5k

nije ni stav svih laziala bio da se dize poruka za arkana pa se ipak digla, al ajd necemo u širinu samo rokajte fotke ekipa
  • vjeko1701
    26.3k
    Bled nije u planovima velike Madžarske, on je u planovima velike ItalijeSAS1987

Velika Mađarska, velika Italija, velika Srbija. Tolko "velikih" oko nas da se osjećam počašćeno. Sretno im bilo s tim fantazijama i kartama.
  • über alles
    2.9k
    A ono nije da mi nemamo takve karte,na thompsonu je neki lik imo maijcu s pol grcke pod nasim granicama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.