• Gemišt86
    388
    ok, ak 9 od 10 ljudi kaze jedno, vrlo vjerojatno je ovaj deseti nekaj zabrijo.

Slazem se da kada bi do stampeda doslo da bi netko nastradao, ali ne mislim da bi doslo do stampeda.
    Mislim govorimo o navijackoj tribini di se 90 minuta nekaj doagada oko tebe, a ne samo na samom terenu. Mislim da bi teze doslo do stampeda na sjeveru nego recimo na zapadu?

Ali zar nije to najgora moguca solucija za nas da se nis ne vidi i da vecina ne kuzi kaj se dogada? Zar se nije bas to dogodilo na tom derbiju di smo sami zapalili? I tad je isto vjetar nosio prema nama sve. I gorilo je do samog vrha transparenta. Jedino sto se tad nije dogodilo je da je zahvacen neki od manjih transova na ogradi. I da je zahvacen neki od transova nebi se instant cijeli zapalio nit bi vatra konstantno palila taj dio, a prva reakcija je svima bila da idu gasit zapaljeni trans. Da, toplina bi bila veca, ali nebi bilo konstantno na tom mjestu.
    I tad nije bilo stampeda.
    I nikad nisam reko plamicak, doslovce sam napiso velika vatra.

https://youtu.be/dbJlYtt7vs0
    Od cca 22:00 se jos bolje vidi na videu kako gori. Koliko "jace" od toga moze gorit? Pa cijeli gori od poda do vrha, a ovo bi samo jos na dve lokacije gorio.
    Da je dzis zapaljen, nit bi on iste sekunde cijeli poceo padat po nama nit bih poceo instant bjezat sa tribine. Naravno krenuo bih se micat negdje sa strane jer ce neki komadici u jednom trenutku sigurno krenut padat po nama, ali mislim da bi ljutnja bio prvi osjecaj koji bi me obuzeo, a ne panika.
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Ma ko ih j be ,ajmo mi srat na temu transferi koja mi se više ne čini tako loše ko dosad 10.5 i mjesec i 16 dana do početka. A tifusarima smo dali i previše pažnje ova dva dana
  • Mali Zeus
    20.6k
    Znači, na prvoj njihovoj tekmi u novoj sezoni opet će biti trans Tzg..Marktwain

Trans koji se nota bene čuva u Splitu. :rofl:
  • Dzoni
    5.5k

Ljudi su inače poznati kao bića koja uvijek mirno i staloženo reagiraju u kriznim situacijama..
  • Olmic
    5.5k
    ima lijepih slika njih dvoje u toku utakmice, mislim da su isli na face painting kod boysa
  • superhik
    12.5k
    Grupa koja zadnjih xy godina nema normalan upad u grad, iako barem u Zagreb možeš ako imaš volje upasti na 1856 načina. Doduše, nećeš doći daleko.

Prozivali su nas onim smiješnim porukama da nakon 10 godina upadnemo u grad i stisnemo se Stepincu u krilo, a pojavili se u njihovom najjačem kvartu, 3X malobrojniji i držali crtu + njihove kacige + teleskopi + Poljaci.

Pa dizali poruke za Bluetooth hooligans, a oni kalkulatori + daljinski.

Smiješni idioti.
  • Mali Zeus
    20.6k
    E al kak sad šire priču da je to udarni transparent, to mi je isto hit.

A s Pujankama se ponose umjesto da se srame i nikad to ne spominju, čak su naslikali i mural tamo.
  • javolimtebejako
    4.8k
    fantomi gaslightinga
  • Alkmar1312
    228
    Ne znam kaj se cudite, nit je riba meso nit je tovar covjek s obrazom.
  • AC1593
    570
    Najbitnija za njih je propaganda, a cilj svega je da se u medijima i javnosti nesto predstavi kako oni zele ili skrene paznja s onoga sta im ne pase.

Smjer razmisljanja i shvacanja navijastva ovdje i u Splitu je dijametralno suprotan. I to se sve vise vidi.

A ove price o njihovim upadima u grad i nekim drugim stvarima ostavite sastrane. Nije to sad ni poanta niti mjesto za takvu raspravu.
  • blue heart 72
    3.4k
    Može ta snimka u inbox?
  • Mali Zeus
    20.6k
    Najbitnija za njih je propaganda, a cilj svega je da se u medijima i javnosti nesto predstavi kako oni zele ili skrene paznja s onoga sta im ne pase.AC1593

Tako je, jer sad se o tome piše, a ne da su bili jebeno nemoćni i jadni i da ih nismo dugo tak lako, s pol snage dobili i da su na -18 bez da se čini da će se oporaviti i da će biti nešto bolje, upravo dapače.
  • Alkmar1312
    228
    bilo je za ocekivati da ce napraviti neku kukavicku jadnu akciju samo da skrenu paznja sa svoga prijateljstva s cetnicima...
  • Salva
    3k
    Mali se oglasio na instagramu i napisao kako nema veze s akcijom.

Malo je bilo i naivno pomisliti da su takva dva slinavca sudjelovala u ovome. I onda jos to stavili na story..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.