• Paggini
    79.7k
    da živi u ZgHrc-Vg

Za razliku od te famozne TZG krpe :snicker:
  • purger39
    120

Čovjek se doselio u ZG prije 10tak godina.. imaš sve u porukama gdje "neuroznanstvenik' objašnjava kako postao član i vođa tzg-a...

Opet, Torcida i sram nemaju ništa zajedničko i teško je za očekivati njihovo samostalno gašenje tzg... Jedini koji je ispoštovao kodeks je bio Juka kad je pala njegova WB01...

U svakom slučaju, čestitke najstarijoj navijačkoj skupini koja se dopisuje i druka informacije grobarima čiji je vođa silovao njihovog vođu.... :yum:
  • Droljo
    26.7k
    imaš sve u porukamapurger39

U kojim porukama? Ja sam pogledao 3 videa na Instagramu. Ima još nešto?
  • superhik
    12.1k
    Ništa manje nakon suradnje s drotovima, redarima, nogometnim sucima i mafijom nismo ni očekivali od Orjune.
    Sad iz naftalina vade neke fotke ljudi koji s grupom nemaju veze 20+ godina ili su pak bili Mamićevi plaćenici pa je to kao isto, iako te stvari koje navode ionako nemaju veze s ultra scenom kao ovo.
  • purger39
    120

Mislim da ima više od 3 videa...
  • Petar86
    1.3k
    Da je to bilo koja druga podruznica pa ajde, ali vodja i ekipa njihove mozda najjace podgrupe je bas nesto nerealno
  • M94
    2.5k
    Jedini koji je ispoštovao kodeks je bio Juka kad je pala njegova WB01.purger39

Taj je isto poseban slucaj, on doslovno dovodio cetnike na njihovu tribinu.

Al sve u svemu, meni je nepojmljivo ovo da drukas svog Hrvata cetnicima gore, taman da ti je najgori neprijatelj.
  • purger39
    120

Jbg, on je prvi krenuo širiti bratstvo i jedinstvo na tribini .. :lol:

Al se slažem da je totalno neshvatljivo da drukaš ljude njima posebno ne nakon svih događaja koje im je ta grupa priuštila... Ali opet, to su Tovari i njihovo stanje uma...
  • Jurki
    24.3k
    Taj je isto poseban slucaj, on doslovno dovodio cetnike na njihovu tribinu.M94

Isli su i tovari se tuci u Bg da određenoj frakciji na tribini pomognu uspostaviti primat na tribini.
    Dobro su iz armade napisali.. dobri prijatelji, povremeni seksualni partneri.. torcida grobari.

I stvarno koliko moras biti jadan da ces sjebat svog Hrvata i drukat ga jebenom četniku koji te prije 35 godina gledal preko nišana u tvojoj zemlji.

Cestom ponosa i obraza čista.
  • BlueVelvet
    363

ne pricaj gluposti to na tribini u bgu nema veze s torcidom.

malo smanjite upise bolje nego da pisete gluposti
  • Petar86
    1.3k
    Ali ovo da je njemu bitno tko je kakav covjek, a cetnik ga ispitiva imena i face nasih ljudi, sto da ih pocasti picem? Koji jebeni retard moras biti
  • Paggini
    79.7k
    Ali na stranu sad sve to skupa, ali način na koji je grupa "proslavila" tu svetu vezu koja veže partizanske klubove je čudesan - od poruke, dvije krpe i bolesno dobrog prepjeva njihove pjesme. Buknulo je posvuda, baš čestitke, javljaju mi se rendom ljudi koji veze nemaju s navijanjem i Dinamom da vide šta su se to torcidaši osramotili.

Pjesma se lijepo uhvatila na tribini i ne sumnjam da će ostati desetljećima dio repertoara da podsjeti gubu na sramotu
  • Hectorharatti
    393
    dojadili ste vise sa tim gelipterima na beogradskom derbiju da doticni imaju veze sa torcidom.

Za torcidu iz zagreba, mislim da je mogucnost ogromna da se ugase.
  • Droljo
    26.7k
    Za torcidu iz zagreba, mislim da je mogucnost ogromna da se ugase.Hectorharatti

Nisu se trebali nikad ni upalit...
  • Pacho
    16.3k
    Kada naletis na komentare tovara na raznim internetskim kasabama, ispada da je sve to s njima i srbima/jugom samo slucajnost. Nemaju srice pa se bas njima stalno dogada vec desetljecima.

Izmedu ostalog, slucajno su skoro nazvali stadion po genocidnom bravaru, slucajno ih simpatizira hrpa srba iz Hrvatske, a i srbije, slucajno su imali reputaciju jugounitaristickog kluba nasuprot Dinama kao nacionalistickog, slucajno razni dezulovici, jergovici i ostala bagra navija bas za njih, slucajno srpske udruge organiziraju tribine o obnovi cucavca na kojoj gostuje (opet slucajno) cetnik koji im vodi klub, slucajno im voda podgrupe razmjenjuje homoerotske poruke sa grobarima i svrsava na koncepte dresova sa cirilicom i cetnickim orlovima.

Jebiga. Bolje se rodit bez kurca nego bez srice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.