• Zagreb1992
    2.8k

Pišeš kao i za vrijeme Dinamo Osijek zašto se nije navijalo gluposti
  • Li d1986
    276
    decko samo prenosi sta pisu hooligans.cz
  • Kepec
    7.8k
    Te i slične stranice što domaće što strane su nešto najgore kaj postoji kad je u pitanju navijačka scena. Što manje pratite te gluposti bit će vam bolje.
    I prestanite molim vas pisat o tim stvarima jer će onda ugasit ovu temu, a kak bumo onda čitali o argentincima koji stoje po busevima dok idu na gostovanja?!
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Ne dira me nešto ta subkultura pretjerano, samo mi nije jasno kaj svaki put kad je neka šora sve nešto konspirativno nemojte pisat, pa cem služi onda tema? Bakljada, koreografija, tuča, to je doslovno to
  • Kepec
    7.8k
    Jednostavno se o stvarima na ulici, pogotovo kad je u pitanju Hrvatska, ne piše. Ne mora te puno dirat ta subkultura da bi kužio zakaj. Ja sam iz čiste dobre namjere napisao to jer mi je zanimljivo čitat ovu temu, a već je 100 puta rečeno da se o šorama i ovakvim situacijama ne piše. Prvenstveno jer se izjavi 10 raznih priča od koje nijedna nije točna.
  • Tom Hanks
    4.4k
    Ne nego svaki puta kada se neki misterij dogodi sa ide informirati preko foruma istovremeno tvrdeći kako mu je ekipa sa tribine ionako sve već rekla(primjerice Osijek) šta onda nema nikakvog smisla da traži potvrde po forumu
  • Mihael2305
    767
    Ne nego svaki puta kada se neki misterij dogodi sa ide informirati preko foruma istovremeno tvrdeći kako mu je ekipa sa tribine ionako sve već rekla(primjerice Osijek) šta onda nema nikakvog smisla da traži potvrde po forumuTom Hanks

Joj zar opet :nerd: , neznalče, forum prate raznovrsni ljudi, zar stvarno misliš da ce se neka informacije s tribine prohujat kroz forum? Ispričao sam se na lažnoj dojavi, to što ti i gospodin gore volite odma biti jaki na riječima i praviti od konja magarca.
  • Petar86
    1.3k
    zato sto nas sve zanima Argentina i tamo neki Njemci sa gey zastavama na tribini, a sad kad je u pitanju "navodni pad" nase dvije krpe (sto je fejk i neistina) tema treba pod kljuc. Korisnije bi bilo mudracima da kazu laz je i ajd dalje nego ove krucevite izjave nemate pojma, glupi ste itd. Jbg

Inace meni prvom puca krc za ovu temu al prije kad sam procitao da su nam pale 2 zastave od strane Srba nije mi bilo svejedno, a vi mudraci ne pomazete previse
  • Tom Hanks
    4.4k
    lažnoj dojaviMihael2305

Jel ti ne shvaćaš ili ne želiš shvaćat?Sam sebi si dao odgovor
  • blue heart 72
    2.8k
    previše se toga samo prenaša iz neprovjerenih izvora i zato je bolje da se ne šire sve moguće (dez)informacije
  • Kepec
    7.8k
    dalje nego ove krucevite izjave nemate pojma, glupi ste itdPetar86

Niti je itko bio kurčevit, niti je itko nekoga nazvao glupim. Sam si napisao da je informacija bila neistinita, što dokazuje tvrdnju da se o tim stvarima ovdje ne piše.
    Tebi puca krc za ovu temu, tvrdog ne dira nešto ta subkultura, a onda kad vam netko kaže da se o tome ne bi trebalo na javnom forumu se dižete na zadnje noge.
  • Petar86
    1.3k
    zelim reci da je jednostavnije pojedincima kazati da nije istina i cao, a ne da se ne pisu gluposti, tema pod kljuc itd. Svatko ima razlicite izvore informacija, valjda bi bilo pozeljno da oni informiraniji upute one manje i kraj price, bez nepotrebnog natezanja
  • Li d1986
    276
    ne ulazim u ranije rasprave nego samo ovo veceras. Razumijem i ja taj svijet i sta se treba odnosno ne treba objavljivat na javnom forumu ali kad se "nervozno" reagira pogotovo dok se sire razne dezinformacije po mrezama i sam dobijem los osjecaj
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

Taj dio je jasan ali ono koja je razlika nagađanja ko je kome maznuo krpu od nagađanja nekog transfer trača?
  • blue heart 72
    2.8k
    pa kod eventualnih transfera igrača se vrti milijun imena po medijima, još je nažalost većina tih članaka plaćena. Navijačka priča ima svoje zakonitosti i ako oni koji su baš 100% unutra u toj priči ne pišu, niti žele da se o tome javno piše, pogotovo glasine o nekim događajima, zbog čega bi onda mi koji nismo 100% unutra, pisali o tome i davali "hranu" razno raznim dnovinarima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.