• NKDZ86
    6.2k
    niko se ne želi zamjeriti psihički nestabilnim osobama. šalu na stranu ,al sigurno imaju nekog ko ih štiti.
    murija ih ne smije dirat, pa vidilo se to na poljudu, rade kaj oće. bacaju bombe, trgaju stadion, itd i murija to sve gleda i stoji, smiješno. di god su upali, bila je murija s njima i fino ih isprati na stadion i doviđenja.
  • NORTE
    20.9k
    U videu se ne vidi da su Brda na kraju i zapaljena, paljena su upaljačima valjda jer nikakva baklja tad nije upaljena.
  • masacusec
    6.5k
    Grad slučaj u kojemu su u svim lokalnim strukturama vlasti prisutni pripadnici te skupine, mora imati vječiti imunitet pred represivnim i inim aparatima. U više sam navrata isticao, a čak i dobio afirmativne odgovore od nekih tovara na tezu da je puno lakše biti torcida u dalmaciji nego BBB u Zagrebu.
    Jbg, intuitivno to je i jasno, manja sredina, manje ćudi, svi jednako razmišljaju, a glave lude....
  • Kermit
    810
    Onako odokativno, ove godine šetnja uz policiju po Šibeniku, gospoda usred tjedna kupuje karte, upad u Rijeku, ne znam uz policiju ili ne, al policija se pojavljuje u rekordnom roku od par minuta, jučer se ispaljuju signalne, lomi se pola tribine, isto jutro dovedu ih u centar grada. Moje pitanje ako netko zna odgovor, koji je razlog "blagog" odnosa murije prema njima? U Kc na ulazu u tribinu kad mi gostujemo doslovno te ponekad skidaju do gaća pa mi neje baš najjasnije. Može i na PM.Madness

Općenito je odnos policije (a i redara) prema navijačima blaži u zadnjih par godina. Tome u prilog ide velika količina baklji koja se unosi i pali na svakoj tekmi.

Ovo jučer nije ništa novo već uobičajena praksa. Policija je procijenila da je "manje zlo" ako će čekati nego da ulete na tribinu i uspostave red. S druge strane, da je netko stradao od signalnih onda bi netko od odgovornih bio sankcioniran, gledali bi Otvoreno s ekipom iz policije, HNS-a, dežurni dušobrižnici iz saborskih klupa bi zazivali Margaret Thatcher i sve bi se stišalo za par dana.

A sve se riješi dijalogom. Dopusti se pirotehnika ko u Švabiji i uredi se infrastruktura, mreža ispred gostujućih navijača i pleksi i nemre ništa doletjeti.

.....a ja ću se sada uštipnuti i probuditi jer ovo možemo samo sanjati.
  • Derby
    537
    Onako odokativno, ove godine šetnja uz policiju po Šibeniku, gospoda usred tjedna kupuje karte, upad u Rijeku, ne znam uz policiju ili ne, al policija se pojavljuje u rekordnom roku od par minuta, jučer se ispaljuju signalne, lomi se pola tribine, isto jutro dovedu ih u centar grada. Moje pitanje ako netko zna odgovor, koji je razlog "blagog" odnosa murije prema njima? U Kc na ulazu u tribinu kad mi gostujemo doslovno te ponekad skidaju do gaća pa mi neje baš najjasnije. Može i na PM.Madness

Stvarno misliš da Torcida ima blaži tretman od drugih navijačkih skupina?

I što bi ti htio? Da nam drotovi upadaju na tribine kao prije što je bilo? Napokon se policija unormalira na stadioni u i van stadiona, po mojem mišljenju.
  • Paulie
    274

u tom i je problem, ponašanje murje se napokon normaliziralo do neke mjere i onda imaš ovu stoku koja ispali 6,7 signalki u krcati istok i onda još murju gađaju stolicama.. i onda će opet dizat sloboda navijačima prek pol tribine a ostale grupe nek najebu
  • Madness
    53
    ne mislim, nego sam uvjeren. Implicirao sam na to da sigurno murja nebi mirno gledala da smo tamo umjesto njih bili mi. Namjerno sam u postu naveo neke primjere, bakljade u Zg na zadnja 3 derbija, bakljada u Šbk zadnje kolo. Ima još puno toga.
  • plavosrce
    79
    "Navijači su se samoinicijativno okupili u ugostiteljskim objektima, a po njihovom uočavanju policija ih je odmah stavila pod nadzor radi održavanja povoljnog stanja sigurnosti, čime je spriječeno svako moguće narušavanje javnog reda i mira", između ostalog se navodi u priopćenju PU vukovarsko-srijemske. Policijska uprava tu navodi kako ih nije dopratila do centra Vinkovaca, a je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.