• NerminB
    634

Evo jedna za la bombu. Ovo sam toliko preslusavao kao srednjoskolac da sam znao pod gasom je i otpjevati, i to tecno. Cirkus.
  • LA BOMBA
    749
    Jedna od najboljih.

Taj kanal "musicuervo" je bio jedan prvih argentinskih YouTube kanala koji je redovito stavljao kvalitetne snimke navijača, pa su tako mnogi videji postali viralni i u Europi gdje su ljudi konačno mogli bolje upoznati tu scenu.

U to vrijeme San Lorenzo se je borio za opstanak u ligi i imali su vrlo dobra navijačka izdanja jer je svaka utakmica bila bitna. Onda nakon što su opstali u ligi su se brzo digli i nekoliko godina kasnije u 2014 osvojili Copu Libertadores, prvi put u povijesti kluba.

Meni je ono jedan omiljenih klipova iz tog vrijemena, emocionalno navijanje i kad gube 1-4, klasična argentinska pjesma, onaj dio kad ide "cada vez te quiero mas, y siempre yo voy a estar presente", predobro...

• NerminB
    634
    Kakvo je danas stanje sa San Lorenzom? Ne pratim to dolje toliko osim ako naleti Boca River
  • LA BOMBA
    749
    Vrlo loše. Problemi sa financijama, predsjednikom. Neko vrijeme pričalo se da mogu čak i bankrotirati. Opčenito je argentinski klupski nogomet u lošijem stanju nego prije 10 godina, a San Lorenzo je baš katastrofa. Liga je postala sinonim za korupciju, imaš neki ludi sistem i gomilu klubova u ligi, većina velikih klubova ima neke probleme, u Copa Libertadores nisu ni blizu brazilskih klubovima.

A sa druge strane argentinska reprezentacija nikad bolja.

Mislim da se stanje u argentinskom nogometu može usporediti sa tim što je bilo u onim peak Mamićevim danima u HNL, kad si imao totalnu korupciju a sa druge strane jaku reprezentaciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.