• Frizura Robija M
    125
    Meni ovo ko da gledam Belupo - Gorica, borba za sredinu HNL-a, a ne za ulazak u Premiership. Odustao sam nakon 60. minute.
  • prefontaine
    8.5k
    Dobro, jbt, zna li itko napisati kako je završilo?! Svi pametni, a opet na teletekstu moram provjeravati rezultat. Strašno.
  • emilperska
    15.8k
    Bila su mi 4 prijatelja nedavno na utakmici West Ham i Wolverhampton (a ja istu gledao na TV) pa je generalni zaključak da je kvaliteta tog nogometa prilično upitna.
    Imaš glamur, infrastrukturu i sve. Ali kad se to ogoli taj nogomet je čista (brutalna) fizikalija s jako malo ljepote i tehnike. Djelovalo je kao da bi Gabrijel Vidović tamo izgledao kao prime Ronaldinho ako ga dan potrefi.

Znam da je to Premiership i da se tu vrte milijarde, ali konkretno ta utakmica i te ekipe su baš za bljuvanje bili. A mogu mislit kakav je onda Hull, Wrexham ili Norwich za gledanje sa strane nekom neutralnom promatraču koji nije Jakir fan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.