• Jos-Optimus
    9.8k
    da, jesmo, nije nam nikad trebao biti prvi trener
  • FazeN
    5.7k
    Nenad Bjelica: "Moraš prepoznati trenutak za promjenu.
    Naprimjer u tom sustavu, ali na neki način ti pomažeš svojim igračima, ti pomažeš svojoj ekipi da kad igra protiv boljih od sebe fizički kvalitetom, pomažeš im da oni mogu odgovoriti na zahtjeve te utakmice. Jer ako sad recimo si Dinamo staviš Mikića, mislim protiv Betisa da je Mikić igrao, i ide na Abde ili kako se zove, na drugoj strani je Antoni išao na, mislim da je bio Goda ili Perez Vinlof.
    To je izuzetno teško tim igračima, u četvorci, izuzetno teško.
    Ti igrači prave razliku u Španjolskoj ligi, a ovo su dva mlada igrača 21 godinu, ovaj ima 18-19 godina i sad nakon te utakmice kažeš Mikić ne valja.
    Pa nisi pomogao tom dečku da on dobro izgleda u toj utakmici. Možda je to bio moment da mu staviš 3. stopera, da ga jedan štiti kad ga probije Abde, da ga štiti.
    Ne možeš ti poslije utakmice s Betisom reći on nije za Dinamo. Čekaj malo, jesi mu pomogao da on bude dobro izgledao u toj utakmici?
    Tako da puno puta ja sam procijenio recimo da Ristovski desno ili ne znam ko je lijevo bio Pierre Gabriel, da ću staviti trećeg stopera iza njih, koji će im pomagat, koji će dočekivat to krilo kad ga probije, koji će ga uvijek dočekivat, a još uvijek će imat 2 stopera u 16. i kontra beka, da će im biti lakše.
    Na taj način da će im biti lakše.
    To su bile moje procijene i mislim da nismo pogrešili. Kažem, onda smo igrali protiv Celtica u 4-3-3 ili 4-2-3-1 protiv Slovana Bratislava.

Tu procijeniš protivnika, kvalitetu igrača koju on ima i onda guraš ovo svoje.
    Bitan je rezultat. Bitan je rezultat zbog šire slike ove koje pričam.
    Znači i prodaje igrača i imidža kluba."

Sad sam gledao podcast Bjelice pa mi je ovaj dio zapeo, zanimljivo kako god, mi isto igramo protiv Istre i Genka/Betisa, sustavi i igrači uvijek u najmanju ruku 99% identicni ako ne i isti.
  • Niko1986
    5.6k
    E moj Sandro, da li smo pogriješili s tobom….vlatkomarkovic

S obzirom da je s najvećim budžetom u ligi trenutačno 11 bodova iza prvog rekao bih da ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.