• Fan
    1.8k
    Sretan rođendan bivšem i budućem golmanu Dinama.
    Da je danas potpis i predstavljanje, uf...
  • Nogo
    9.6k

Napoli je prošlog ljeta bio vrlo blizu potpisivanja Petara Sučića za oko 15 milijuna eura, pri čemu je sportski direktor Giovanni Manna već bio dogovorio uvjete s Dinamom Zagreb. Posao je propao zbog tehničke procjene Antonija Contea: trener nije bio u potpunosti uvjeren u mladog veznjaka te je umjesto toga zatražio iskusnijeg i taktički svestranijeg igrača. Kao rezultat toga, Napoli je promijenio strategiju i okrenuo se Eljifu Elmasu.

[@radiomarte – Fabio Cannavo]
  • Mr Anderson
    16.4k
    Miura je prestar i za ligu veterana.
    Još malo i imati će pravo nastupa u hodometu.
  • rokikaciga
    9.1k
    Livi, sretan ti 31.rodendan ! Nadam se da je poklon tebi i tvoj poklon nama jednosmjerna karta Girona-Zagreb :heart:

PXL_260423_99571497_04a18ccd-8bee-4de5-9161-be9cf988b13b_650.jpg
  • Pacho
    12.5k
    Jakir o interesu West Hama

Mogao bi opet direktno s predivnih Hullovih plaza u metropolu.
  • LA BOMBA
    765
    Jakir čeka na ponudu Uniteda ili Liverpoola.
  • javolimtebejako
    3.9k
    a i Alonso nije siguran u Madridu
  • jedan u nizu
    16.9k
    Ja sam cuo da zapravo nekon ljeta preuzima repku Brazila i klupu Reala istovremeno. I to veliko pouzdano mozda.
    Necu otkriti izvor dok ne bude sigurno, ali eto, blizak sam sa tatom jednog od upletenih u sve ovo.
    Za sada je to 99%, a tek kada bude 101% onda cu objaviti sve detalje, jer znate da ja ne iznosim dok nisam 101%.
    Tko mi ne vjeruje mogu mu poslati u inbox ili pitajte nekoga od drugih insajdera koji su vise upuceni u zbivanja unutar Reala i Brazila.
    pozz
  • javolimtebejako
    3.9k
    daj cimni baturinu na mob ako on zna nesto vise
  • LA BOMBA
    765
    Real se zanima za Štimca.
  • jedan u nizu
    16.9k
    daj cimni baturinu na mob ako on zna nesto visejavolimtebejako

Ne mogu se cuti sa njim, ima virozu pa je u karanteni bez mobitela.
    Cuo sam se sa Cescom, on potvrduje moje tvrdnje, kaze da se Nico Paz jako veseli radu sa Jakirom u Realu na ljeto :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.