• Crusades
    20.8k
    Da nema tih sitnih ozljedica non-stop bio bi među 5 najboljih igrača na svijetu.
  • criticus
    5.6k
    Baturina na klupi i dok Nico Paz odmara/ozljeda. Il je još pao u hijerarhiji ili čeka posudbu/transfer pa ne žele da se ozlijedi. Nimalo dobra situacija za njega i nas.
  • Thor
    1.7k
    bome lepi gol za Olmica :clap: :heart:
  • Zoran
    410

Iskreno boli me tuki za njega…. Imam osjećaj da je isforsiral transfer i sada neka samo grije klupu. Kužio bi da je otisao u klub tipa Roma, Lazio, Fiorentina isl. ali frajer otiđe u Como…
  • Jos-Optimus
    8.6k
    pa Como je bolji od Rome i Lazia
  • Zoran
    410
    Hahaha… moj sused ima Daciu pa kaže da je bolja od VW-a. Namjerno nisam napisal Mercedesa, Audia ili BMW-a ( zna se koja su to 3 kluba u ITA).
    Po tvome je i Aston Villa drugi najveći/najbolji klub u Engleskoj. Pa ne gleda je klub po trenutnoj ekipi i stanju na tablici-barem po mojem.
  • criticus
    5.6k
    Pa ja bi prvenstveno rado da ispuni bonuse i da se proda za jos veci novac dalje da imamo punu korist od transfera plus da se dize rejting nase akademije i igrača.
  • Masto
    657
    Najpametnije mu je bilo da ostane jos koju godinu u dinamu
  • Zoran
    410
    Ja bi isto da se ispuni bonus i da još nešto zaradimo na njemu. Al prvenstveno sam mislio na to da je trebao ostati u Dinamu do neke bolje ponude, a ne otici u fucking Como. U Como idu igrači iz Rijeke, a ne reprezentativci Hrvatske iz Dinama.
  • Masto
    657
    strah me da ne završi ko coric
  • LA BOMBA
    717
    Como je sasvim ok klub trenutno, imaju novac i ambicije, a i grad je jedan od najatraktivnijih za živjeti na svijetu. Fabregas je odličan trener, šesti su u ligi, na -3 su od četvrtog Juveta sa utakmicom manje.

Roma? Lazio? Fiorentina?? Pa svi ti klubovi su trenutno manje atraktivni za igrače od Coma, možda je Roma još tu negdje ali Lazio je pod transfer banom i Fiorentina može ispasti iz lige.

Ne bi me uopće čudilo ako će Como osvojiti naslov u sljedećim godinama.
  • Dzoni
    3.3k
    Pa ne gleda je klub po trenutnoj ekipi i stanju na tablici-barem po mojem.Zoran

Nego po čemu, ako ne kakvi su sada? Jel to znači da je ne znam, St Etienne sa donedavno najviše trofeja u francuskom nogometu bolji klub nego Lille za prodat igrača?
  • ElDorado
    8.8k
    Baturina je precjenio svoje trenutne sposobnosti i fizicku i tehnicku spremu. Nije dobro trenirao zadnju godinu to svi znamo. Lijepo mu je Zvone rekao da ostane jos godinu dana i sprema se da moze igrat osmicu. Nije htio. Pa cemo viditi tko je bio u pravu.
  • Crni86
    18.8k
    U jednu ruku tuzno je to vidjet, u drugu je jako dobar primjer mladim igracima. Baturina valjda nije cuo za primjere halilovica, brodica, brekala i sl. Koji su u svojoj glavi vjerojatno isto bilo zvijezdice i nikoga nisu slusali.

Meni je zao batija jer kad se sjetim onog klinca kad je tek ulazio u seniore. Taj talent pa ta energija i borba, taj gard. Al bez energije i borbe u danasnje doba je sve ostalo dzabe.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Baturina nije dominirao ovdje (u pravom smislu riječi dominirati, 5g i 8a nije dominiranje), tako da nije čudo da ne može puno tamo. Pokoji derbi, europu, LN protiv Poljske, no ne iz tjedna u tjedan što je u konačnici najvažnije. Tako je kako je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.