Izvor“Želim se iskreno zahvaliti Jozi, odličnom momku koji je godinama pružao sve od sebe za Celtic. Jozo je bio član našeg velikog kluba već duže vrijeme i pružio nam je neke odlične trenutke. Imao je zaista važnu ulogu u našim uspjesima. Jozi i njegovoj obitelji želimo sve najbolje u budućnosti. Sigurni smo da će biti uspješan i u budućnosti.” – rekao je menadžer Neil Lennon.
Nije neka igračina, ali nije vala ni panjina. Igrali su i gori za nas. — marcio amoroso
- Ja sam bio najbolji igrač i kad sam izlazio i kada sam ponekad i popio. Jesam li u karijeri postigao što želio? Mislim da jesam. Nogomet mi hobi, a dobro sam zaradio od njega i zadovoljan sam. Ali talent nisam do kraja iskoristio, da sam dao sve što sam mogao, ne bih danas igrao ovdje - dodao je Sammir za Večernji list i objasnio:
- Ali kad sam bio najbolji, Dinamo me nije htio prodati. Svi su govorili da izlazim, pijem, a Dinamu je bilo u interesu da se to priča jer sam imao ponude, a nisu me htjeli prodati. Preporodio sam se u Lokomotivi, tek kad odete iz Dinama, saznate neke stvari i zgade vam se ljudi koji su tamo radili. Sve ću to otkriti u autobiografiji. — Sammir
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.