• ElDorado
    8.5k
    cijela emisija je bila puna emocija i govorio je jako otvoreno i po meni iskreno i istinito. Ne kuzim bas kraj, kao da je naprasno prekinuto.
  • Zg123
    3.2k
    Nije mi jasno zasto se nikad ne spominje taj drugi mandat i okolnosti oko odlaska, ko da su svi potpisali neki zavjet sutnje
  • ElDorado
    8.5k
    imam osjecaj da je pricao o tome ali emisija je naprosto kao prekinuta
  • Sajla
    16k
    kao da je naprasno prekinuto.ElDorado

mislim da je ovo samo prvi dio razgovora, valjda zato.
  • Crni86
    18.5k
    Neno je prema nama uvijek ispao gospodin.

Nije sakrivao da je njegov prvi klub Osijek u srcu, ali dao bi se kladit nakon svega da smo mi jako blizu na drugom mjestu. U svakom njegovom mandatu se vidjelo da mu je stalo do ovog kluba i navijaca.
  • ElDorado
    8.5k
    Indikativno je da je potvrdio da je mlađi braco zapravo pravi smrad što sam i prije čuo.
  • Zg123
    3.2k
    Neno je prema nama uvijek ispao gospodin.Crni86

Ajde ajde, necemo sad pretjerivati. I meni je Bjelica jedan od najdrazih trenera, ali imao je on ispada prema nama dok je bio u Osijeku i nikako se nije mogao pomiriti s cinjenicom da nas ne moze skinuti s trona
  • Crni86
    18.5k
    covjek se ponasao kao osoba kojoj je slomljeno srce. Tanka je granica ljubavi i mrznje.

Na kraju je imao itekako razloga da bude ljut i ogorcen. I uvjeren sam da su te rijeci vise bile usmjerene krimosima nego klubu. Da on ista klubu zamjera i sve tako misli o klubu nikad se drugi puta ne bi vratio.

Sve sta smo zbali. Postao je sve ono sta su oni htjeli postat. Na kraju samim time i velika prijetnja.
  • KtcGoat
    2.3k
    mislim da je ovo samo prvi dio razgovora, valjda zato.Sajla

Pisalo je u rasporedu programa da je ovo 1.dio, cak su i rok probili, trebalo je biti do 21:00, a trajalo je pol sata duze. Sad ne znam kak bude dalje
  • blue heart 72
    2.9k
    Taj dan dok je izjavio ono o kruhu i korporaciji, mu je bio skroz u banani. Malo je reći da je baš pukao
  • ElDorado
    8.5k
    detaljno je danas to objasnio
  • rioda
    12.4k
    Što točno?
  • emilperska
    12.9k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/serie-a/vatrenom-u-serie-a-porasla-cijena-za-cak-10-milijuna-eura-baturina-zabiljezio-pad-u-vrijednosti-15655812

Danke Mara, danke Zajec.

Prodaja u veljači dok je bio ozljeđen je bila jedan kako bi rekao Robi Kumerle ingeniozan potez, ingeniozan..

Sjećam se i forumskih DPovaca iz velike sjene koji su rukama i nogama branili ovu prodaju i MMa dok ovaj nije dobio papire par dana poslije kad je Manenica preuzeo žezlo..

Baš glup posao i sramotna cifra.. totalno van rezona i bez osjećaja za biznis i dugoročne interese kluba.
  • Crni86
    18.5k
    da zoki nije mogo podnijet to sta je neno bio tako uspjesan i da mu je on spakiro otkaz.

Da su razgovarali prvo zoki i neno pa je onda zoki taj razgovor prenio upravi (neno sumnja da je zoki isprico upravi svoju verziju razgovora a ne istinu) i da je nakon toga krenuo raspasoj sa otkazima stozeru i sl.
  • njurci10
    314
    a brate prestani sipati samo negativu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.