• Droljo
    21.9k
    nakon spasavanja sezoneDiddyGuela

A zbog koga ju je spašavao?
  • Fan
    1.5k
    Više manje je uvijek bio konkretan prema Dinamu, prije danas je jako puno lijepih stvari o Dinamu rekao i otišao u dobrom tonu, a nije ni sad neke pretjerane laži izgovorio. Sapunjala mu se daska 100%, ipak nije bio izbor te trenutne garniture, al ni sam si nije učinio uslugu lošim periodima igre i rezultata pa je otkaz bio logičan slijed događaja i ne zamjeram ništa ni njemu ni tadašnjim ljudima u klubu.
    Al evo, iskreno me zanima kakvi bi bili njegovi rezultati s ovim skupom igrača. Da je otvoriti neki paralelni svemir i sam pogledati tablicu EL i HNLa...Sudeći po rezultatima prije Dinama, vjerujem da je mogao možda biti i dugoročnije rješenje, al ko će ga sad znat.
  • Mr Anderson
    14.4k
    Jakir je prije početka prošle sezone dobio hrpu mačaka u vreći, a ne pojačanja. To se najbolje vidjelo na kraju sezone, a vidi se i sad po tome gdje su ta pojačanja. Ekipa je bila na izdisaju, sezonu prije je uspio izvući iznad svih očekivanja, prošlu više nije išlo. Mijenjali smo trenere, a bili sve gori u prvenstvu. Islužena ekipa, a pojačanja nikakva.
  • Zagi
    12.4k
    A zbog koga ju je spašavao?Droljo

Bišćana i apsolutno tragične sportske politike.
  • Carmichael
    311

U hvaljenju njegovog lika i djela, "spašavanje sezone" se konstantno spominje, a nitko ne kaže da ju je spašavao od samog sebe koji je i doveo Dinamo u probleme.

Bilo je lijepih perioda, bilo je i ozbiljnih sramoćenja, nije najgori trener Dinama ali svakako nije netko za kime treba žaliti. Npr., pod Bišćanom je Dinamo izgledao puno bolje nego pod Jakirom, a ovaj je smijenjen nakon ispadanja od AEK s 3:4, te golovima u 90oj, i tad je bilo potpuno opravdano i nitko ga nije ni sekunde žalio.
    Ovaj je preživio Spartu s 1:4, Ballkani s 0:2, Paok s 0:5, Plzen dvaput, Lokomotivu 0:3, Bayern.. i dan danas mu se spomenici dižu.

Jedino mi je žao ovih komentara iz emisije, jer dosad se mislilo kako je ispao gospodin čovjek u tom razlazu, a sada ispada da nije niti to.
  • Zg123
    2.6k
    Pa jel on ostavio pusacku sobu prosle sezone i pouzdao se u njih? Sto nije rekao ne zelim imat poslat vise sa senatorima, vrijeme je za novu krv?
  • rokikaciga
    6.2k
    Kako znas da nije to iskomunicirao MM?
  • Zagi
    12.4k
    Sto nije rekao ne zelim imat poslat vise sa senatorima, vrijeme je za novu krv?Zg123
    Kome je to trebao reći?
  • Mathiasovi Chageri
    6.5k
    U hvaljenju njegovog lika i djela, "spašavanje sezone" se konstantno spominje, a nitko ne kaže da ju je spašavao od samog sebe koji je i doveo Dinamo u probleme.Carmichael

Upravo ovo, kad je dobro onda je on zaslužan, a kad je loše onda su krivi Marić, Manenica, Biščan i teta čistačica, a Jakir je jadan kolateralna žrtva.

Spominje mu se spašavanje sezone, a ekipa je izgledala loše i rezultat mu je išao na ruku sa tonom golova u zadnjim minutama i Vidovićevim golčinama, pa se pisalo 3 boda i 1:0, a igra se zaboravljala. Bitan faktor tu je da se konkurencija, za razliku od sezone iza, raspala pred kraj sezone.

Jakir je kriv za Hajduk, kriv je za Bayern, kriv je za Spartu, a bome kriv je i za Balkani i PAOK.
    Lokomotivu i dva poraza protiv Plzena neću ni spominjati. Imao je više prijelaznih rokova, imao je niz reprezentativnih stanki za uigrati ekipu, a dobili smo malo, do ništa. Spominje se izbacivanje Betisa kao da je srušio Real u dvomeču.

Da se bilo kojem drugom treneru dogodila Sparta, zatim Hajduk i Balkani, pa nakon toga Gorica i Viktorija Plzen, sve u periodu od mjesec i pol dana, visio bi sa vrha zapadne tribine.
  • Jurki
    20k
    Meni nisu jasni ti treneri.

Dobije finu otpremninu.
    I nakon izvjesnog vremena se sjeti da nebi bilo lose posrati se po klubu u kojem je taj isti trener sjebal sve zivo kaj se sjebati moglo.
    O svojem doprinosu losim rezultatima naravno ni rijeci.
    Naravno da Jakir nije kriv za katastrofalnu sportsku politiku, ali je zato kriv za teska sramocenja kojima smo bili svjedoci.

Svi su sve krivi, samo on jadan nije nist kriv. Previse toga je zasral da moze reci da je nakon prvog kiksa dobil pedalu.
    Ne kuzim, da mu je tak problem reci.. da ja sam zasluzan za to to i to, ali isto tak sam kriv za to to i to.
    Sve njih malo prevec jebe ego.. Jakir, Petko, žabar... a mogli bi se zamisliti i priznati bar malo.. da bilo je neceg od strane kluba... ali i ja sam kumoval tome.
  • Zagi
    12.4k
    ekipa je izgledala loše i rezultat mu je išao na ruku sa tonom golova u zadnjim minutama i Vidovićevim golčinamaMathiasovi Chageri
    Nema perioda u povijesti ove igre gdje ovo nije bio slučaj.
    Redaš šanse i promašuješ, protivnik te kontrira i iz jedina dva udarca zabije za pobjedu = emocionalni kolaps i 100 stranica na temi tekme
    Igraš bljutavo i Orša/Ademi zabiju u 96. minuti = pobjednički mentalitet i 20 stranica na temi

Spominje se izbacivanje Betisa kao da je srušio Real u dvomeču.Mathiasovi Chageri
    Sa odmakom i objektivnijom analizom naše tadašnje momčadi, za te igrače to je podjednak podvig.
    Imao je više prijelaznih rokovaMathiasovi Chageri
    Mogao ih je imati 30 dok mu igrače dovodi Marko Marić, svakim prijelaznim rokom smo bili slabiji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.