• znajdatevolimja
    1.3k
    Tarzan: U četvrtak letimo.

Petko: Di letimo dragi?
  • modri-kibic
    508

Pa na posudbu u Istru :smile:
  • rokikaciga
    2.6k

Tarzan: Koliko si spreman?

Petko: 80% dragi
  • ShanKu
    1.6k
    Alaves ima suradnju s Istrom kaj ne? Na zimu posudba u Istru :sweat:
  • Miro Vugrinec
    9.1k
    Sve najbolje i puno sreće Bruni. Ali činjenica je da Tarzan pegla sad po medijima imidž i da pišu bedastoće, u Alavesu nitko nema niti milijun eura placu, a Bruni je prva ponuda od njih iznosila 500 k godišnje tako da ako je i milijun izvukao top je prošao. A ove price da je dobio osjetno vise od 1.5 milijun ni budala ne puši.
  • fakin
    958
    to znači da je ostao u Dinamu da bi imao veću plaću nego sad u Alavesu?
  • rokikaciga
    2.6k
    Ne, jer smo mu mi isplatili dio Dinamove place za raskid ugovora
  • fakin
    958
    bila je priča da bi s novom plaćom i bonusima imao oko ili nešto i preko milijun eura
  • rokikaciga
    2.6k
    ali tek u sljedecoj sezoni. Zvone nije dirao place u 25 26 sezoni Bruni i Pjaci.
  • Crusades
    16.7k
    I da je dobio 1.5 mil. u Turskoj to je par stotina tisuća eura više nego kaj bi imao u Dinamu. Zbog takve neznatne razlike ić u tu divljinu u koju na kraju ni neće otić kak stvari stoje mi nije baš najjasnije. A tu si imao status vođe, kapetana... Ako su nogometni razlozi razumijem, ali treba bit realan i godina i ozljeda i svega.
  • Paggini
    56.9k
    znači da je ostao u Dinamu da bi imao veću plaću nego sad u Alavesu?fakin

Da, ove sezone 1 200 000, a od one iduće 750 000 uz bonuse do milju eura
  • Crni86
    12.1k
    I sve to jer mu se reklo da se mora uozbiljit….
  • Sajla
    10.3k
    Ako stvarno ide tamo, u Alavesu će mu konkurencija biti Panichelli kojeg se dosta spominjalo na Scout temi. Mislim da neće biti iznenađenje ako Argentinac bude prvi izbor.
  • Neron53
    1.8k
    Ljudi, treba Petko proci lijecnicki....nije to samo tako
  • skener
    4.6k
    Svima njima je u Dinamu bilo i više nego dobro, imali su plaće kakve nigdje drugo imati neće, a od njih se teažilo minimalno.

Prije godinu dana Bruno je rekao
    Nigdje na svijetu mi neće biti ljepše nego u Dinamu
    i to je jedna velika istina.

Ne zato što svi oni vole Dinamo od malih nogu nego zato što Dinamo plaća nenormalno puno za taj nivo igre.

Ovaj prijelazni rok je najbolji pokazatelj toga. Ponude nemaju, raskide ugovora ne prihvaćaju, nekih se ne možeš rješiti ni da im isplatiš 80% ugovora.
    I onda kada odu plaće nisu ni blizu onome što je bilo u Dinamu

Dinamova sisa svima njima je najdraža
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.