• NVKOD
    5.3k
    Kastrati je bio gost podcasta Arena e Yjeve, te je u njemu pričao o svojoj avanturi na Maksimiru.

- U to sam vrijeme mislio da sam najpametniji. To je čest problem kod mladih igrača koji dolaze s Kosova. Nogomet me nije zanimao. Kad si mlad i primiš veliku plaću, pomisliš da si netko i nešto i zaboraviš zašto si uopće tu - ispričao je bivši igrač Dinama i Lokomotive o startu svoje karijere.

Nastavio je Kastrati o svojim zagrebačkim danima. Kako sam tvrdi, nije imao strpljenja uspjeti u plavome dresu, pa je zatražio transfer van Hrvatske.

- Bio sam frustriran jer nisam igrao zadnjih šest mjeseci. Imao sam razgovore s čelnicima Dinama i rekli su mi: ‘Lirime, fokusiraj se na nogomet. Prodajemo Majera i Ivanušeca, ti si naš projekt, tvoje vrijeme dolazi‘. Ali ja nisam imao strpljenja. Sam sam rekao da želim otići. Nisam to mogao podnijeti - kazao je Kastrati, pa zaključio:

- Mislio sam da mogu daleko dogurati bez rada, bez treninga. A onda je sve krenulo nizbrdo.

Podsjetit ćemo, Dinamo je za usluge kosovarskog ofenzivca isplatio dva milijuna eura Lokomotivi, samo da bi ga pustili nakon godinu dana za 700 tisuća eura manje put Poljske.

Velik problem kad mladim igračima dajemo ogromne ugovore. Dosta mladih ganja samo novce umjesto nogometa pa nije ni čudno da pola njih odustane od sportskog načina života kad mu sjedne gro love na račun svaki mjesec. Nadam se da su dani takvih ugovora gotovi... zasluži plaću pa onda možeš raditi s tom lovom kaj te je volja.
  • rokikaciga
    2.1k
    To se znalo da voli izac, cesto u zenskom drustvu 2 na 1 :lol:
  • Krizy
    58k
    Ovaj nije uspio biti ni najbolji Lirim Kastrati.
    Screenshot-20250616-133020-Chrome.png
  • NVKOD
    5.3k
    JAPANSKA legenda i bivši igrač zagrebačkog Dinama, 58-godišnji Kazuyoshi Miura upisao je prve minute u svojoj 40. profesionalnoj sezoni ne pokazujući znakove odlaska u mirovinu. "Kralj Kazu", koji je u veljači napunio 58 godina, ušao je kao zamjena u pobjedi Atletica Suzuke od 2-1 protiv YSCC Yokohame u četvrtoj japanskoj ligi.

Mogli bismo ga dovesti na posudbu...mlada, perspektivna, treća špica.
  • Nolifer
    11.5k

I onda vele za Modrića da je prestar i da nema više baruta u sebi...
  • Mr Anderson
    12.1k
    "Kralj Kazu", koji je u veljači napunio 58 godina, ušao je kao zamjena u pobjedi Atletica Suzuke od 2-1 protiv YSCC Yokohame u četvrtoj japanskoj ligi.NVKOD

Da dođe u moju veteransku ekipu bio bi uvjerljivo najstariji igrač, a on još igra profesionalno.
  • ShanKu
    1.6k
    https://www.facebook.com/share/v/15jZHLTVDM/

Močna najava novog igrača u Comu :strong: lijepo se prisjetit nekih golova doktora
  • Sajla
    9.4k
    stadion im skroz podsjeća na Maksimir :) ali Jarun i Bundek > Lago di Como!
  • hardek
    4.8k
    Martin će sljedeće sezone biti ono što je Nico Paz bio ovu sezonu, u Comu jeli. Već sezonu i po je u nekoj stagnaciji, slijedi eksplozija sljedeće sezone.
  • ShanKu
    1.6k
    Dobro je to kaj nisu baš navijačko popularni, ne napune stadion čak ni protiv Intera ili Milana, pa se može nabavit karta za Como i otić pogledat derbi Baturine i Sučića :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.