"Uspoređujući s Dinamom, tamošnji su igrači (Southampton) “mrvicu” tjelesno jači i spremniji, — Krizy
Prisjetio se da je nakon početka rata u BiH i odlaska iz Željezničara mogao završiti i u Hajduku.
"Vujadin Boškov htio me dovesti u Romu, Dušan Bajević u AEK, znali su za mene, ali ja nisam imao papire. Zbog rata nismo mogli doći ni do kakvih dokumenata i onda je UEFA dala proglas da nogometaši iz ratnih područja mogu igrati s izbjegličkim statusom. Tada sam se vratio u Hrvatsku i stigao u Dinamo. Htio me i Hajduk, ali dosta stidljivo."
Iz Dinama je otišao nakon samo jedne sezone.
"Htio sam igrati u Europi, ali jedan je razlog moga odlaska bila i ona ružna scena kad su Zdravko Mamić i Ćiro Blažević došli u klub pa je predsjednik Šoić bježao preko ograde. Tada sam osjetio da nisam na pravom mjestu, zapitao se gdje sam došao. U Želji smo svi razmišljali kako je Dinamo gospodski klub i uređen, a onda vidiš drugu realnost i rekao sam menadžeru Naletu da idem bilo gdje."
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.