• Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Bjelica danas protiv Ancelottia, kakav dvoboj mudonja
  • Sajla
    12.7k

bio mi je drag dok je igrao, a onda sam ga vidio par puta na pivi nakon termina za susjednim stolom i čuo ga kako priča pa potvrdio taj dojam. nakon ovog intervjua još mi je više narastao u očima. nadam se da je netko od tih 5 klinaca naslijedio talent, trebat ćemo desnog beka :)
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Ahahah kakav opis derbija s Hajdukom :lol: Treba i njega angazirat kod dolaska stranaca, ovakvi primjeri prilagodbe zlata vrijede.
  • marcio amoroso
    45.3k
    Majer zabio za 1-0 i pobjedu Wolfsburga u Darmstadtu.
    Bjelica sa unionom izgubio 3-0 kod Bochuma.
  • Mr Anderson
    13.7k

Etto je ljudina, baš normalan, jednostavan dečko, upoznao sam ga prije 15-ak godina, poslije ga znao sretati na raznim nogometima. Uvijek isti. Nisam znao da igra seniorski nogomet, igrao je jedno vrijeme veteransku ligu.
  • Neki tip
    21.3k
    nadam se da je netko od tih 5 klinaca naslijedio talent, trebat ćemo desnog beka :)Sajla

Jedan od sinova mu igra u mlađim pionirima, nedavno igrao protiv mog jer smo u istoj ligi.

Odličan je mali, ali 11 im je godina, miljama je to još daleko od ozbiljnih procjena. :) (bio je tamo u gledalištu i stariji mu brat, oko 14-15 ima rekao bih, za njega pričaju da je baš sjajan)

Etto je isto bio na tekmi. Hrvatski govori ko materinji, vidi se da je odlično uklopljen i da se zajebava s drugim roditeljima, a i još jedna stvar mi zapela za oko..

Svi, doslovno svi roditelji dinamovih klinaca bili su u nekim bijesnim autima. Tj., skoro svi, jer Etto nije. Došao lijepo u Suzukiju Vitari.

Naravno, voze ljudi što im se vozi i što mogu, nije u tome stvar, nego eto htjedoh naglasiti da djeluje baš nekako prizemljen što bi se reklo.
  • Neki tip
    21.3k
    Naježio sam se na ovaj dio intervjua pa ga vadim, kopiram, nek ostane i ovako zabilježeno:

Negdje oko 2008. godine sam bio jako, jako blizu Borussije iz Dortmunda. Dogovorili smo se sve s Nijemcima, ali se oni nisu mogli dogovoriti s Dinamom oko odštete. Ne znam koja cifra je bila u pitanju.

Pitaju me je li mi žao. Rekao sam da nije jer ja mislim da je svakom čovjeku sve u životu određeno unaprijed. Bilo je onako kako je trebalo biti. Pogledajte odakle sam ja došao do ovoga što imam danas. Iz nekog malog sela, automehaničarske radione sam došao do Dinama iz Zagreba. Inter? Borussia? Tko to zna…

Možda ne bih imao moju divnu obitelj koju danas imam i petero djece. Za čime da ja žalim? Ja sam uživao u Dinamu i danas uživam u Zagrebu. Ovo je moj grad, obožavam ga. U Brazil odem na godišnji i već nakon mjesec dana mi fali Zagreb i želim se vratiti.
  • Patak
    3.5k
    Ne djeluje loše ni malo selo u Brazilu i automehaničarska radiona s peteročlanom obitelji.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Ne djeluje loše ni malo selo u Brazilu i automehaničarska radiona s peteročlanom obitelji.Patak

Ti bi i u malom selu srao protiv gradonačelnika.
  • Patak
    3.5k
    Samo ako bi bio nesposobni klaun kao ovaj naš sadašnji.
  • Eduardo
    25.9k
    Kako piše Nicolò Schira ali i Bild u siječnju Jakić napušta Eintracht. U obzir dolaze i posudba i prodaja, a Schira piše kako je na meti nekoliko talijanskih klubova koji bi ga doveli na posudbu do kraja sezone.

Sorry ako se pisalo o tome... nisam ispratio.

• IstinaZaDinamo
    2.2k
    Gol Sakote protiv Osijeka
  • Lynx17
    4.4k
    Ivanusec niti gol, niti asistencija, ali sa cak 6 "key passes" (sofascore 8.3).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.