• ZGBhoy
    1.8k
    Da nebi bilo da se piše samo sa Iris Rajcic :rofl:

hmh7qomrf0m2qlnl.png
  • Mlađi referent
    14k
    Jedan od vas četvorice koji ste krenuli u borbu za bolji Dinamo danas je novi član Uprave. Kako vidite Darija Šimića u Dinamu?

Moram reći da sam malo razočaran u Darija. Šest mjeseci je pregovarao sa svima u klubu i izvan njega a da ja nisam ništa znao o tome. Bili smo zajedno u toj borbi. Mi smo jedini tad imali muda nešto napraviti kad su drugi šutjeli i skrivali se i mislim da bi bilo fer da je barem nazvao i rekao: "Ej, Tomo, ja krećem u Dinamo, želim nešto promijeniti."

Ja se ne guram nigdje niti bih se ikad gurao i što se toga tiče može biti opušten. Ja imam svoje poslove kojima se bavim i vjerujem da će moje vrijeme u Dinamu kad-tad doći jer mislim da sam tu priliku zaslužio svojim ponašanjem i svojim karakterom.

Ne ljutim se ja na njega, ali me razočarao tim postupkom jer to je stvar karaktera, morala i Zagreba, a vjerojatno tamo od kud je on došao toga nema. To tamo u školi nisu učili. No ja mu želim svu sreću i bio bih sretan da uspije.

Što se sportskog dijela tiče, mislim da je on dobro rješenje iako mu treba dati vremena. Mora biti oprezniji s nekim izjavama jer je tek došao i možda je malo uzdrmao svlačionicu pričama o smanjivanju budžeta. No vjerujem da Dinamo s njim ide u dobrom smjeru.

Tomo Šokota, cijeli intervju na indexu
  • staglisce1800
    50
    Prije točno dvije godine Oršić je Dinamu donio jednu od najvećih pobjeda u povijesti , 3:0 vs tottenham. Clanak s indexa.

https://www.index.hr/sport/clanak/prije-tocno-dvije-godine-orsic-je-dinamu-donio-jednu-od-najvecih-pobjeda-u-povijesti/2447521.aspx

Danas sigurno nebu na klupi a bas igraju protiv tottenhama.
  • marcio amoroso
    45.3k
    Orša opet ni na klupi. Ovo može biti samo neka žestoka svađa. Toliko loš nije da ne može biti na klupi u Southamptonu 10 tekmi za redom.
  • Oluja
    5.6k
    Meni ga je iskreno jako zao
  • Infinity
    19.4k
    Nisam siguran da nakon ovakve polusezone moze otici u klub koji igra visu razinu od Dinama, kao ni klub koji moze platiti vise od Dinama. On ce ostati u Southamptonu ili ce se vratiti u Dinamo. Moze otici u neku ligu slicne kvalitete kao HNL, ali klub koji nije razina Dinama, a sumnjam da bi pristao na to. Ostat ce u Southamptonu zbog love ili ce doci u Dinamo da bi igrao.
  • marcio amoroso
    45.3k
    Meni ga je iskreno jako zaoOluja

Bit ću najiskreniji i priznati da sam na početku stvarno mislio: “eto ti jebeni Southampton i jebena Premier League, sad ih gledaš na TV-u kao i ja”, ali sad mi ga je baš žao.
  • Infinity
    19.4k
    Na kraju ce se obestiniti ono da je odigrao vise utakmica protiv premijerligasa u dresu Dinama, nego u dresu Southamptona.

Bio sam na pocetku ljut, kao u kolega Marcio, ali me isto tako pustilo i sad mi ga je vec zao. Svi grijese, pogotovo kad imaju debila iza ramena i kad tom debilu vjeruju.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Na kraju ce se obestiniti ono da je odigrao vise utakmica protiv premijerligasa u dresu Dinama, nego u dresu Southamptona.Infinity

U svakom slučaju ih je više pobjedio nego što bude sa Southamptounom :rofl:
  • NB86
    17.1k
    Moro i Orša objavili storije za kapetana
  • Mlađi referent
    14k
    Brekalo, danas opet klupa.

3beu0gbxs4z5imhy.jpeg
  • Krizy
    60.8k
    Oršić i Dilaver u svlačionici :grin:
    riwht6qpht0gakhq.jpg
  • Nousername
    825
    Dilaver je zasluzio biti barem 4.stoper.Ne znam zasto su ga se tako lako prvi put rjesili.
  • Captain America
    20.4k
    Skupa slika, jako skupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.