• markoli
    1.8k
    Nema u medijima. Čuo iz prve ruke.
  • ZGBhoy
    1.8k
    ok, nadam se sjeo bi Celticu kao budali šamar
  • ZGBhoy
    1.8k
    Sad čitam da Osijek ima želju Bena dovest
  • Mali dioničar
    18k
    Simultanka Modrića na Wembleyu. Prije čuvenog transfera u Tottenham. Vjerojatno najbolja utakmica nekog aktualnog igrača Dinama za reprezentaciju.

Ovako iz glave Goran Jurić je dobro igrao u Ukrajini u play-offu za Francusku, Prosinečki u Sloveniji u istim kvalifikacijama i na prvenstvu, ali ovo mi je top.

• Eduardo
    26.1k
    bez pretjerivanja on je već tad bio igrač za top klubove.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Šta je sa Ćorićem? Vidim na ig da ne trenira nigdje nego se zajebava po Zagrebu. Zar mu nebi bilo bolje potpisati za neke Lokose, Slaven ili tako nešto. Ako si dobar primjete te i u Lokosima, Šimić je primjer.
  • Neki tip
    21.3k
    pih, sad bi ti racionalno..

Imao ugovore s Dinamom i Romom, dakle zaradilo se nešto. Misli da će potrajati..

Da je bistar, ne bi ni došao u poziciju u kojoj jest.
  • marcio amoroso
    45.8k

U pravu si. Vjerojatno mu je i iz poniženja igrati HNL.
  • deda
    40.8k
    Hm. Ak mu Venlo i Olimpija nisu poniženje.
  • marcio amoroso
    45.8k

Daleko od očiju pa misli da nitko ne zna da je igrao za te klubove :rofl:
  • marcio amoroso
    45.8k
    Čarli je nakon samo 13 dana dao otkaz u Lokomotivu. Razlog su privatne poteškoće. Nadam se da nije neka bolest u pitanju :pray:
  • Eduardo
    26.1k
    SLUŽBENO: Kadzior potpisao za Piast Gliwice :gasp: Prošlu sezonu završili su na šestom mjestu poljskog prvenstva.

Toliko se spominjao u kontekstu Osijeka pa mi malo čudno da je na kraju završio tamo...

• Neki tip
    21.3k
    Toliko se spominjao u kontekstu Osijeka pa mi malo čudno da je na kraju završio tamo...Eduardo

Pa bome i je. U intervjuu neki dan reče da je htio u Osijek, ponovno raditi s Bjelicom, ali da se ispriječila odšteta, a da on nije htio na posudbu.
  • Eduardo
    26.1k
    ispriječila se odšteta od 500.000€?

A, šta bi Osijek? Kako oni misle dobiti igrače s kojima bi bili u konkurenciji za naslove i skupine EU natjecanja? Nešto vrijedi i platiti...
  • Neki tip
    21.3k
    ma mislim da je Osijeku i dalje puno 500k eura za rang igrača Kandziora, zahvalnog, ali ne i igrača razlike..

Istrošili su se dobro na Mierezu (2.5 mil) i pretpostavljam da je to prilično iscrpilo Bjeličin budžet za pojačanja.

A nemreš ga pustiti, kad znaš da ćeš na njemu sigurno zaraditi. Ili imati odličnog igrača u napadu.

Kadzior u HNLu dokazano može puno, ali to je igrač kojeg je Dinamo platio 400k eura.. sad je par godina stariji, a Osijek nije Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.