• Krizy
    61.1k
    Sa Dinamove službene stranice sam preuzeo podatke, evo ispravio sam broj nastupa i golova. :up:
  • Carrasco
    6.3k
    Sosa ubija. Dvije asistencije protiv Schalkea, tek je 40.minuta.
  • Dudu
    2.6k
    Halil zabio gol za Birmingham :gasp:
  • Dudu
    2.6k
    Legenda Sammir odlučio objesiti kopačke o klin. Čovjek koji je obilježio jednu eru.

Live long and prosper :victory:
  • deda
    40.8k
    Nemaju svi isti rok trajanja. Haha.
  • Krizy
    61.1k
    Hrvoje Čale rođen je 4.3.1985. u Zagrebu. Nogomet je počeo trenirati s devet godina Dinamovoj omladinskoj školi. U seniorski nogomet zakoračio je 2004. godine kada je zaigrao u početnih jedanaest u ligaškom dvoboju protiv Zagreba. Igrao je na poziciji lijevog bočnog, a s Dinamom je osvojio tri prvenstva, tri kupa i jedan superkup.

Za Dinamo je odigrao 111 utakmica i postigao 3 gola. Čale je odigrao i pet utakmica za reprezentaciju Hrvatske, a debitirao je 11. veljače 2009. na utakmici protiv Rumunjske.

O Dinamu:
    "U Dinamu sam počeo kao klinac s 9 godina, a definitivno najviše pamtim svoj prvi derbi u Splitu 2006. godine, kada smo konačno dobili Hajduk 1:0 na Poljudu nakon 5-6 godine posta. Od europskih utakmica za Dinamo najviše pamtim utakmice protiv Arsenala i Werder Bremena. Sjećam se prepunog stadiona, fantastične i stvarno nezaboravne atmosfere. Stvarno je prava šteta što na današnjim europskim utakmicama u Maksimiru se skupi samo 10.000 ljudi.“

O Futsal Dinamu:
    "Naravno, moje mišljenje je pozitivno, mislim da se radi o super projektu i općenito je to super stvar. Mslim da je Futsal Dinamo generalno povećao popularnost i podigao gledanost futsala u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj. Atmosferu na utakmicama bih želio izdvojiti kao nešto fantastično. Do sada sam bio na svega par utakmica dok je za klub igrao moj rođak Marko Pavlović, ali nažalost u zadnje vrijeme nisam bio u Zagrebu, pa nisam ni stigao, ali sigurno će biti ponovno prilike.“

Sretan 36. rođendan Čali :party:
    bwvferuxpc88tjg4.jpg
    up3utyly886ycd6g.jpg
    dkc7ohr5m9xa2zvc.jpg
    i8ybdpzqw1drr7v9.jpg
    yz0yyvch2ckz18ap.jpg
  • ZGBhoy
    1.8k
    Koliko sam živaca na njega potrošil
  • Krizy
    61.1k
    Stjepan Tomas rođen je 6.3.1976. u Bugojnu. U Dinamo je stigao u ljeto 1995. godine iz Istre. U pet sezona provedenih u Maksimiru osvojio je pet naslova prvaka, tri kupa, a u dva navrata igrao je u skupinama Lige prvaka. Upisao je 128 nastupa i postigao tri pogotka.

Nastupao je za hrvatsku reprezentaciju deset godina te igrao u 49 utakmica.

Sretan 45. rođendan Stjepanu Tomasu :party:
    rsvnipmkut2y8xsn.jpg
    a4ygdp57tzhtlec0.jpg
    pt029v1whr7r5yko.jpg
  • Krizy
    61.1k
    Mathias Chago rođen je 6.3.1983. u Bakou (Kamerun). Nogomet je počeo igrati u rodnom Kamerunu. U karijeri je igrao za Olympic Mvolye (1. liga Kamerun, 1998.-2000.), Racing Bafoussam (1. liga Kamerun, 2000.-2002.), NK Metalac Osijek (2.HNL 2002.-2005.), a od 2005. igrao je za Dinamo. 2010. godine bio je na posudbi u pulskoj Istri 1961. Igrao je još za Lokomotivu i iranski Foolad a karijeru je prekinuo 2018. godine.

Za Dinamo je odigrao 110 službenih utakmica i postigao 8 pogodaka te osvojio 5 naslova prvaka, 4 kupa i 2 superkupa.

Sretan 38. rođendan Mathiasu :party:

eji5gdnx5fyapkg5.jpg
    4zo8x7b3d3ez1zc1.jpg
    13ov42ggln6xgnm8.jpg
    6m21vc3u7pqqiac1.jpg
  • Beowulf112
    399
    Legendarni chago.Sjecam se da je bio dosta dobar jedne sezone.Spominjao se transfer u marseille ili lille koliko se sjecam.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Krama gol za Hoffenheim.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Sosa opet asistencija, i opet Kalajdžiću, mislim da je ovo osmi gol koji mu je Borna namjestio.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Ja doslovno nikad neću prežalit Kramarića... kakvog smo mi igrača mogli imat, ali kriminal je bitniji.
  • Krizy
    61.1k
    Etto ili punim imenom Oélilton Araújo dos Santos rođen je u Valenteu (Brazil) 8.3.1981. Profesionalnu karijeru započeo je 2002. u klubu Vitóriji. Od 2003. do 2005. igrao je za klubove Criciúmi, Parani i Atlético Paranaense, a u kolovozu 2005. prelazi u Dinamo te potpisuje petogodišnji ugovor. Prvi nastup u modrom dresu zabilježio je jako brzo, već protiv Zagreba tjedan dana nakon potpisivanja ugovora, te odmah postao strijelac. Zanimljivo, taj gol Zagrebu jubilarni je 1000. gol Dinama u HNL-u. Ubrzo je postao igračem standardnih 11 i do kraja sezone zabilježio 24 nastupa i 5 golova kojima je pomogao momčadi da te sezone osvoji naslov prvaka Hrvatske. Etto je po završetku sezone proglašen jednim od otkrića sezone.

U novoj sezoni postigao je prvi pogodak u utakmici superkupa između Dinama i Rijeke (4:1). Nastupao je i u kvalifikacijama za Ligu prvaka, gdje je dobro odigrao protiv Arsenala. U Dinamu je igrao do 2011. godine kada prelazi u grčki PAOK.

Za Dinamo je odigrao 176 utakmica i upisao 12 pogodaka te osvojio 6 naslova prvaka, 3 kupa i 2 superkupa.

Etto, sretan 40. rođendan :party:
    sgi2dyqcrg4fr9cl.jpg
    4o312l70pe9ug3hg.jpg
    tuuyjembq8tmgfa9.jpg
    uygtbiiaob0utsk0.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.