• NitkoBitan
    34.3k
    Svom srecom instagram stranice i zapadna tribina ne odreduju tko je legenda kluba.
  • DiddyGuela
    5.2k
    Arijan Ademi je neunistiv, bezvremenski, nemjerljiv, neusporediv.
  • CastAway1986
    4.9k
    Ponovno se sere po igracima koji su potpisali najvece uspjehe naseg kluba ,uvijek jedno te isti ..Daj Boze da imamo danas takve lidere u ekipi i dinamovce kao sto je bio Ademi..
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Proce je još puno vrimena kad će pojavit netko ka Arijan i ocel se uopće pojavit. Smisno je uopće pricat koliko je da za klub, nitko ga nije tira nit je pobiga. Covik je da gotovo cilu karijeru za Dinamo. A mi ljudi smo stoka cijenimo igrače jedva i kad su tu u klubu a kad odu odma seremo. Rugamo se nekima bar žive svoju utopiju i dižu svoje u nebesa. Morat će proc još godina da i mi počnemo zivit svoj klub. Nije klub samo +/- €
  • Jurki
    21.5k
    jbg nazalost je tak, gledaju se euri, dal je mozda mogel otici bez naknade za raskid itd.

Uvijek je daval maksimum koliko je mogel za klub.
    Nazalost ovu zadnju sezonu nije bil na razini na kojoj smo ga uvijek gledali ali to ne umanjuje kaj je sve dobro napravio i dao klubu.
    Ademi je dao puno Dinamu, Dinamo je dao puno njemu.

I bas zbog toga me zivciraju upisi da smo ga potjerali ko zadnjeg cucka jer to jednostavno nije istina.
  • Ace Rimmer
    19
    Ademijev najveći "krimen" je to šta je u njegovom prajmu na čelu kluba bio Zdravko Mamić. U nekim drugim okolnostima, drugačijim vremenima i drugačijoj situaciji, već bi imao kip ispod Sjevera. Međutim, upravo u tim, jednim od crnijih perioda našeg kluba, kada je rukovodstvo sve pokušavalo kako bi otuđilo Dinamo od svojih navijača, izrastao je Ademi te bio igračko srce kluba. Toga mi je najviše žao, šta je i on puno, ali puno izgubio time, taj neki mitski i kultni status koji bi imao da je igrao u doba sinergije kluba i navijača.

Za mene jedan od najvećih igrača Dinama ikada. Reprezentativan primjer kapetana i upravo je s njegovim igračkim padom došlo do toga da nam ekipa izgleda kao tetkice na terenu. Kapetan nije samo onaj koji galami, nego je kapetan onaj koji vodi primjerom. Jer kada vidiš kapetana kako se na 2-0 u 90oj zatrči u presing, tko si ti da gledaš i ne pridružiš mu se? Kapetan je onaj koji dođe među 11 protivničkih igrača i tjera ih jer slave pogodak ispred nas. Kapetan je onaj koji zabije Rijeci gol, skine majicu i stisne bicepse na Rujevici i kaže pojedite mi kurac. Ma kada vidiš vođu, ono šta on radi, tko si ti da uvjetuješ bilo šta, smatraš Bogom danim ili da ne istrčiš kontru, ispratiš igrača ili neku sličnu glupost kao kada ti je kapetan neki šminker koji se pola utakmice prešetava po terenu.

Čovjek je svoj prime dao Dinamu. Znate šta znači prime. Svoj najbolji nogomet je dao Dinamu, a mogao je otići u druge klubove, ali nije. Otišao je na zalasku karijere kada su svi vidjeli da nije to to. Ne zamjeram mu to uopće. Ali ono šta želim, nadam se i esencijalan je dio uspjeha i identiteta, da uskoro dobijemo nekog novog Ademija. Kapetana koji će moći igrati u boljim ligama, ali će ostati 12-13 godina kao Ademi, kapetana njegovih radnih navika, kapetana njegovih nogometnih kvaliteta, njegovog borbenog duha, osjećaja pripadnosti.

Arijan Ademi je neupitno legenda Dinama. Pogledajte samo koreografiju na njegovom oproštaju. To se ne radi bilo kome. Samo mi je žao šta nije igrao u nekim ljepšim vremenima. Ali bolje i ovako nego nikako. Nadam se kako će se uskoro iznjedriti neki novi Arijan.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Neki mozda ne shvaćaju tu razinu povezanosti i to je okej, ali u tom slučaju nije fer prozivati ili vrijeđati nekoga tko to zivi svaki danfakin

Evo, samo ti živiš Dinamo svaki dan, mi svi ostali smo tu radi interesa. Samo ti shvaćaš razinu povezanosti s Dinamom, mi ostali ne. I zato si ti uzimaš za pravo srat po jednoj legendi kluba jer je na kratko otišao u Kinu iako nemaš pojma pozadinu cijele priče oko njegovog odlaska i kasnijeg povratka.
    Nije ista pozicija igrača koji žive od igranja nogometa i navijača.
    Ne mogu se usporediti primanja jednog Maldinija ili Gerarda s primanjima nekog igrača Dinama. Ko što je kolega napisao, Ademi je imao dobrih ponuda prije da ode van pa je ostajao radi molbe kluba. Otišao je kad više njegov ostanak nije bio od presudne važnosti za rezultat kluba.
    Srami se radi svega što si napisao.
  • Chempers
    1.2k
    Nevjerojatno infantilna i besmislena rasprava. Kad misliš da te ništa više na forumu ne može iznenaditi pa naletiš na ovo :rofl:
  • OsamŠest
    6.6k
    hn20210916195798-61438fc69c4d4.jpg

Još jedna..
  • Sibirski plavac
    7.7k

Baš...

Strašno što duga pauza bez tekmi napravi ljudima...
  • NKDZ86
    7.1k
    @fakin srami se, jesi čuoooo :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.