• marcio amoroso
    45.2k
    Pjaca nije prošao pripreme i gotova je priča za Dinamo. Imao je priliku biti dio ove nove priče, nije htjeo i to je to. Idemo dalje.

Da se i nekim slučajem pomisli vratiti može samo potpisati za nula eura jer je pola milje za ovu sezonu već dobio, a to je sasvim dovoljno s obzirom na prikazano u prošloj sezoni.
  • db-izbjeglica
    18.2k
    Puno je tu ponosa i ega uključeno. Na kolko bi on sad trebao pristati? 300-400k ako već uračunamo pola ovogodišnje plaće koju je dobio za raskid. Mislim da će on prije bilo gdje drugdje u ovoj situaciji nego natrag u Dinamo za 1/3 prethodne plaće.vjeko1701

OK, ako neće - neće....al ja bi probao inicirati nešto.
    zašto bi se obostrano pravili glupi, ako postoji mogućnost za obostranu korist? nema jbnog smisla.
    stavi na vagu pjaca i hoxa
    a on nek stavi na vagu biti bez kluba ili ići u neku vukojebinu i igranje za dinamo i život u rodnom gradu.

ja sam 100 puta u životu znao biti glupi kamen i tjerati neke gluposti do iznemoglosti.
    međutim stariš, s vremenom shvatiš da je to bilo glupo i da je moglo ispasti ljepše, bolje i pametnije.
  • Goncalo Santos
    521
    Pjace na 4 od 5 utakmica nema na vidiku, nije mogao rjesavati utakmice protiv gorice, lokomotive, belupa. Taj ucinak od 9g i 9a vide i drugi klubovi pa ga opet nitko nece, klubovi debelo ispod Dinamove razine.

Dinamo treba prestati biti taoc te gospodstine, to se tice i Pjace i Orsica. Orsic je imao u Dinamu sve, molilo ga se da ostane, htio je probati vecu razinu, nije uspio, nazalost tako je. Odlucio je otici, svatko snosi posljedice za svoje odabire. Orsa je pruzio navijacima neke od najljepsih uspomena u povijesti i zauvijek mu hvala na tome, ali nije on veci od Dinama niti je Dinamo njemu duzan davati priliku s 31 godinom. Dinamo moze biti rezultatski izvrstan samo ako stalno igraju najbolji.

Isto za Pjacu vrijedi, odbijao je Dinamo bar 3 puta i birao Empolije, Torina, Anderlechte.... i sad kad ga nece niko bi njemu Dinamo trebao biti duzan opet ga uzet. On i njegov menadzer su mislili da vrijede vise i otisli su po bolju ponudu, a trziste je reklo svoje.

Dinamo ne smije biti nicija sigurna luka koja ce nekoga zauvijek cekati otvorenih vrata kad propadnu druge ponude taman da ima 3 zlatne lopte.
  • rokikaciga
    5k
    Volim Markana kao igraca, kao osoba se cini kao super osoba. Ali mislim da nema smisla siliti nesto. Zvone mu je ponudio jako jako fer opciju, Marko je to odbio iz tko zna kojeg razloga.

Nije niti prosao pripreme, na ljevom krilu smo pokriveni sa Vidom, Stojketom, Kođom, Varelom. Tako da stvarno ne vidim razlog da se vracamo "bivsim djevojkama". Osobno smatram da bi nam Pjaca jako puno donio (na oba krila) kao prvi joker s klupe u za to je jos uvijek fizicki sposoban. I financijski bi se tesko pogodili jer smo mi njemu vec isplatili lovu za ovu sezonu.

Tko zna, kad izade FM 26 mozda ga dovedem na free pa ispadnem licemjer.
  • Jaro
    10.7k
    koji je argument protiv?db-izbjeglica

Pjaca nema ni igrackih ni karakternih kvaliteta za novi dinamo - nikakvih drugih razloga nema...
  • ElDorado
    5.6k
    Kakav bi to Boban autoritet gradio da ga sad primi natrag? Nema šanse. Jednom si rekao ne i ajd bok. Isto tako svi koji misle da će Cordoba dobiti neku priliku, nema šanse. On je otpisan i kraj. A razlog je prije svega njegov problematičan ugovor i način dovođenja. Ako je još sada u Kolumbiji, pa lik uopće ne trenira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.