• Liks90
    5.4k
    Ide to dobro…
  • Liks90
    5.4k
    2630 prodano za zapad cca i ako računamo sD 4 i neki prosjek to je cca još 600 ulaznica dodatno
  • NORTE
    27.8k
    S obzirom na to da na sjeveru gore ne ocekujem preko 200-300 ljudi bilo bi dobro da na rotoru omoguce ulaz i onima sa kartama za sjever dolje.

Ja bi cak i pustio na donju tribinu one sa kartama za sjever gore. Mjesta dolje ima, ne valja izigravat birokratske serife...
    — NitkoBitan
    To je nemoguće izvesti, zato su brojači rotora i zatvoreni kad je gornja etaža zatvorena.

Također je nemoguće i da ekipu s kartama za gore puštaju dolje jer bi time kršili zakon i klub bi odgovarao u slučaju nekog incidenta.

Očekujem puno više od 200-300 prodanih karti do početka tekme.
  • criticus
    9.6k
    2630 prodano za zapad cca — Liks90

Za zapad otislo skoro 600 komada u pola sata? Il prije nisi bio pribrojio one iz sektora 4?
  • Liks90
    5.4k
    ZD8 pao
  • Liks90
    5.4k
    nisam brojao
  • Liks90
    5.4k
    1000 ulaznica ostalo za zapad cca
  • Liks90
    5.4k
    možda sam fulao u računici nes slučajno. Al nisam brojao ZD4
  • Liks90
    5.4k
    Rasprodan sjever dolje
  • deda
    48.5k
    Moja prognoza da će sjever pasti do 14 sati bila je gotovo kirurški točna.
  • NORTE
    27.8k
    Rasprodan sjever dolje — Liks90
    Ulaznice su u prodaji još 28 sati.
    Vjerujem da će ih otić solidan broj i za gornju etažu.
  • tigric
    1.5k
    sutra na Maksimiru nekih 11-12k ljudi, brojaci ce pokazat 10...fenomenalna brojka. Prije prodaje sam pisao kako sam zadovoljan s pet soma ljudi, bravo za sve dinamovce
  • Noel
    25.6k
    Trebalo bi sad iz zajebancije dignut transparent zar ga voliš na HNLu samo?
  • NitkoBitan
    39.9k
    brojaci ce pokazat 10...fenomenalna brojka. — tigric

Koliko bi bilo mocno vidjet peteroznamenkastu brojku na utakmici sa Istrom... Znamo da cemo bit zakinuti kao uvijek, ali na nama je da jos guramo prodaju kako bi i ta zakinuta brojka bila preko 10k. Nek se svako potrudi da mu ocita ulaznicu, pa makar i imao ulaznicu za malo dijete haha.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.