• NB86
    15.4k
    Jedna gornja etaza se mora otvorit, vjerovatno bi najbolje bilo da se obje otvore
  • Liks90
    2.6k
    Trebalo bi se prodat danas..dal će se otvarat gornje neznam
  • Liks90
    2.6k
    nema smisla otvarat za 300 ljudi toliku tribinu
  • dinamo u srcu
    1.8k
    nema smisla otvarat za 300 ljudi toliku tribinuLiks90

Prodat će se do tekme minimalno 1000+ za jednu gornju tribinu i 1000+ za drugu tribinu.

Samo nek oni stave obavijest da se otvaraju gornje etaže i da vidiš kako će ljudi navalit.

U svakom slučaju svaka čast svima jer rasprodan sjever dolje i zapad dolje protiv Istre. To je odlično i to samo znači da su ljudi došli gledat dinamo a ne da ih privuće atraktivni protivnik.
  • NB86
    15.4k
    Ok za zapad se cak i slazem, al ne vjerujem da ce nakon veceras vise od 500 ulaznica bit za zapad, za sjever nece ostat nista, a znamo da na dan utakmice najvise ljudi kupuje i odluci se ici na utakmica, negdje te ljude treba smjestit jer ja ocekujem i sutra 1000-2000 prodanih ulaznica
  • Peškaman
    5.8k
    Otvorit će se i sektor 10 na zapadu,i tu ima sigurno 500 ulaznica.
  • Liks90
    2.6k
    450 prima sektor 10. Trenutno 652 ulaznice ostalo za zapad i za sjever 185 cca
  • DrawTube
    5.9k
    Bezveze. Zašto ne Zapad Gore?
  • Keyser Soze
    11.7k
    Jer zapad dolje nije ni blizu rasprodaje.
  • Liks90
    2.6k
    I zapad dolje još 2 sektora
  • DrawTube
    5.9k
    A ne znam po meni bolje da su pričekali da ZD još kapne. Ovak se sam nadam da će otvoriti i ZG neovisno o tome hoće li se SG. rasprodati.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Situacija je takva da se isplati otvarati tribinu taman i za 1 osobu, bas nitko ne smije ostati bez karte u situaciji dok imas 2 tribine slobodne i dok se zanimanje ljudi za Dinamo konacno budi i jaca!
  • jedan u nizu
    10.8k
    Slazem se, bolje bi bilo zapad gore, ne kuzim zasto.
    Duplo bolja tribina, a mogu dobiti i vise novaca za to.,
    Vjerujem da bi 80% ljudi bilo spremno platiti koji euro vise da budu na zapadu gore a ne na sjevru gore.
  • Liks90
    2.6k
    Zapad je pušteno jos preko 800 ulaznica u prodaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.