• Papastrumf
    12.9k
    S obzirom na sveukupnu cijenu (avion, smjestaj..), mislim da ti nista ne igra hoce li ulaznica biti 20, 30 ili 40€..
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Ryanair trenutno ima povratne letove iz Beča za Sevillu po 30€,steta je samo sto od nove godine nema planiranog leta za Sevillu. Ostaje za nadati se da ce linija ponovno uspostaviti. Po mojem nekom proracunu sa ovakvim letom i kartom od 20 30 eura i smjestaj od 2 nocenja ce biti 250-300 eura
  • The Undertaker
    5.9k
    Imate, ako još imate, Ryanair Zagreb-Malaga a od Malage do Seville je 200 km.
  • Bosna86
    11.8k
    Ne znam zašto na javnom forumu pisete ovakve stvari
  • rob ljubavi
    872
    Ne trebaju svi znati gdje , tko i otkud leti
  • The Undertaker
    5.9k
    Kako drugačije ljude informirati?
  • deda
    34.1k
    Treba napisati opcije ljudima. Naravno ne budite budale da pišete koliko vas ide, od kuda i u koliko sati.
  • NORTE
    12.2k
    Buduci da je hajduk prodavao godisnje karte ove godine ja bi kao pretplatnik bio nezadovoljan na njihovom mjestuNino Bule
    Pusti te sitne 'interese'. Kao navijač kluba bio bi oduševljen da s još 30 tisuća na punom stadionu (umjesto s 15 na polupraznom) navijaš za pobjedu svojih. S druge strane nemaš godišnju, karte nam realno nisu nimalo jefitne, polustadion je prazan, a nesposobna uprava dijeli karte podobnima i preko shopa ili taxija.
  • Nino Bule
    14.5k
    Tezi se prema tome da uz pretplate i pristojne cijene karata dodjes do punog stadiona jednog dana, ovakve fore s 30 kuna prolaze jednokratno i ruse smisao godisnjih pretplata. Ne vidim relevantnost toga kako se nasa uprava ponasa kod prodaje karata, valjda je svima jasno da su po tom najvece dno na svijetu
  • NORTE
    12.2k
    Jeste li za to da klub (ispravi svoje greške i) uvede polugodišnje karte pred nastavak polusezone? To imaju svi naši rivali već godinama u ponudi.

9 je domaćih tekmi do kraja sezone, uključujući i Sevillu.
    Npr: 200 kn sjever, 400 kn zapad.
  • SAS1987
    15k
    mislim da ne postoji navijač koji bi bio protiv :smile:
  • NORTE
    12.2k
    Znam da je to možda i nerealno, pored aktualnih zabrana ulaska na stadione u Njemačkoj i Austriji i kakve takve neizvjesnosti što će biti preko zime, no zato i postoje covid potvrde. Kafići rade bez greške, a mi nemamo godišnje jer se gnk 'boji' zatvaranja stadiona.

Dok drugi smanjuju cijenu ulaznica i napune stadion, 'naši' imaju nikad skuplje ulaznice u doba obveznog testiranja.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Apsolutno sam za polugodisnje ulaznice. Posjecenost bi se povecala, a redovitima bi se troskovi smanjili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.