• Papastrumf
    24.1k
    S ovim niskim cijenama dosli smo do toga da su godisnja i kupovanje pojedinacnih ulaznica u par eura razlike. Totalno bezveze odluka, mislim da nece nikog novog privuc na stadion i da ce opet bit standardnih 13,14k ljudi na ovim neatraktivnim protivnicima. Jedino za leverkusen ocekujem malo viseflexXy

Nisu u par Eura nego u preko 100€, odnosno oko 20% jeftinije za godišnjake. Lagano izračunaš koliko košta 18 utakmica u prvenstvu, 3 utakmice kvalifikacija i 4 utakmice grupne faze. Što bi klub trebao davati 50% popusta za godišnju ulaznicu?
    Opet dolazimo do toga da je godišnja i dalje prejeftina ako je prosječna dolaznost godišnjaka 50ak %.
  • Ludovic IX
    12.7k
    neki dan jel tu netko objavio ili negdje na netu - hull, city oko 300-400 za godišnju a arsenal 1000€.. ogromne razlike.. pogotovo city me iznenadio sa jeftinom cijenom

https://seatpick.com/blog/premier-league-season-ticket-prices-for-all-20-clubs-2026-2027
  • Papastrumf
    24.1k
    neki dan jel tu netko objavio ili negdje na netu - hull, city oko 300-400 za godišnju a arsenal 1000€.. ogromne razlike.. pogotovo city me iznenadio sa jeftinom cijenomLudovic IX

S tim da su ovo najjeftinije godišnje ulaznice po klubu. Prosječna cijena je kudikamo veća.
  • Alkmar1312
    239
    Kaj se dogada u slucaju da neki godisnjak prepusti kartu za sj dolje prvu tekmu? Tko ce je kupit?
  • deda
    48.2k
    Srećković koji se kockao i imao strpljenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.