• Liks90
    5.2k
    Ne radi zona karata od jutra…
  • fakin
    5.8k
    Koji je razlog da u zadnjoj utakmici za ligu prvaka, koja je nakon Gospe, imamo manje ljudi na stadionu, nego u drugom pretkolu kada je vecina ljudi na godišnjem?
  • NKDZ86
    9.2k
    Sabotaža.

Bez zezancije, neće bit manje ljudi, pune 3 etaže + pola sjevera gore će otić do sutra u 21h i to je oke.
  • Netkos
    204
    Ne postoji logičan razlog, ulaznice nisu preskupe, utakmica je važna. Objasniti Dinamovu publiku je nemoguće.
  • pešća
    1.8k
    Lakše je ostavit komentar na klupskim objavama na društvenim mrežama nego platit kartu i otić na stadion.
  • criticus
    9.1k
    Ovo je pokazatelj da volimo svoj klub jednako u drugom pretkolu i u playoffu! Bravo!

Samo kako smo sigurni da će bit manje ljudi sada nego na Thunu?
  • Paggini
    95.6k
    Ovdje svaki tjedan isto naricanje sudbine šta nema više ljudi, šta se ne kupuje, šta je sramota a šta nije.

A jebote, smorili ste više stvarno, od Slavena, Rudeša, Thuna, pa sad i Vikinga, ne znam gdje se više naricalo koliko nas je malo.
  • Plava balada
    321
    Bude to prešlo...uvijek bude navala unutar 24 sata prije tekme.
    Tak i ja čekam još uvijek ekipu da jave kolko nas ide pa da nam kolektivno uzmem. :smile:
  • fakin
    5.8k
    Nitko ne narice, nego ljudi pitaju sto se dogodilo da vise ljudi dode na thun usred sedmog mjeseca nego na Viking koji je odlucujuca tekma za ligu prvaka
  • Paggini
    95.6k
    nego ljudi pitaju sto se dogodilo da vise ljudi dode na thun usred sedmog mjeseca nego na Viking koji je odlucujuca tekma za ligu prvakafakin

I evo odgovor - Thun je bio prva utakmica sezone, što je uvijek uzbudljivo ljudima, kao i svake sezone tu budu dobre brojke na prvim utakmicama.

Eto sad smo i to odgovorili
  • rioda
    17.9k

Kako više na Thunu, ako je netko stavio da je par stotina ulaznica više prodano za Viking nego Thun u istom periodu (nedjelja navečer prije utakmice u utorak)?

A očekujem i dosta veću dolaznost godišnjaka na Viking nego Thun
  • Liks90
    5.2k
    kak bi ja to trebo znat, nisam ja moderator i stručnjak :rofl:
  • crophantom
    6.8k
    Pa tagirajte čovjeka, mozda ni nezna da je pala stranica @BlueNinja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.