• dzg717
    1.3k
    Čemu otvaranje SG
  • criticus
    7.4k

Ma triba po dvaput skenirat i onda dok smo na Kranjči da nam grad Zagreb i država isplaćuju razliku u šteti zbog izgubljenih gledatelja. Negdje sam čuo da se to tako može.
  • deda
    45.1k
    Da ljudi mogu ući na tribinu. :cool:
  • Hnlovac
    4.9k
    Ako nakon ovakvog ritma prodaje brojači sutra ne kažu barem 12 tisuća, bacit sve i dat novinarima da procjenjuju broj gledatelja kao 70ih
  • SanctaSanctorum
    147
    Nadam se rasprodaji cijelog zapada i kada bi došli do tipa tisuću na SG mislim da bi to bilo odlično.
  • NORTE
    23.9k
    Čemu otvaranje SGdzg717

Jedini 'problem' je što nije i ranije pušten u prodaju.

Izostanak fizičke prodaje razumijem, nije bio velik udio u prodaji, ali na sam dan tekme bi dobro došla.
  • fakin
    3.7k
    ZG ostalo još 25 karata, znači večeras je to rasprodano.

kad smo zadnji put imali rasprodan ZG?
  • rioda
    15.5k
    Izostanak fizičke prodaje razumijem, nije bio velik udio u prodaji, ali na sam dan tekme bi dobro došla.NORTE

Baš sam gledao prije Rijeke, bilo je ljudi koji su dolazili po karte na ticket point. Bio je otvoren onaj zadnji prozor, a i vani je stajalo par ljudi koji su ljudima objašnjavali i pomagali oko online kupnji karte, tako da mislim da nitko nije zakinut.
  • Ličani1986
    1.3k
    Službeno rasprodan Zapad Gore
  • deda
    45.1k
    Varaždinci su kupili 11 karata.

Za ZD ostalo 266
    SG prošlo 307
  • skener
    8k
    Na rasprodani ZG i Varaždinci odgovaraju s kupljene nove dvije ulaznice i sada su na okruglih 11
  • NitkoBitan
    36.2k
    Na tekmu ce doc vise Dinamovaca iz Varazdina nego ovih. Kazu - ovo je nas grad :rofl:
  • rioda
    15.5k
    Ma prilično sam uvjeren da je dosta njihovih navijača uzelo karte za zapad
  • Tom Hanks
    5.1k
    Da igra Varteks došlo bi više ljudi,varaždin ima malo navijača ovo većina "gloryhunters" (za njihove standarde)
  • Hnlovac
    4.9k
    Varaždin je klub bez navijačke skupine što znači da će imati ok brojke doma ali nikakve na gostovanjima, jer su na gostovanjima većinom navijače skupine

Isto tako to znači da će klub s navijačkom skupinom (ala Šibenik) sa 1500 ljudi napraviti bolju atmosferu nego Varaždin s 5000
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.