• prefontaine
    7.8k
    Razmišljanje prosječnog navijača Dinama

Termin: Velika subota, 15.00h, taman da poslije ručka malo zalegneš, oni stave utakmicu tada.

Vremenski uvjeti: nekakav sjeveroistočni vjetar sa 17°C, znači za kratki rukav hladno, za dugi rukav vruće.

Napetost: +10 bodova, znači ni n od napetosti.

Protivnik: Osijek, druga najgora ekipa lige.

Ići na utakmicu: ne.
  • Liks90
    4.5k
    715 do sad
  • Dr Hofmann
    5.4k

Siječanj: Jebi ga istrošilo se za Božić, Novu godinu, hladno je pun kurac, bum drugi put na tekmu.

Veljača: Jebi ga, Valentinovo je ovaj mjesec, i još je pun kurac hladno, fakat mi se ne da ne tekmu, bumo kad za topli

Ožujak: Još je fakat dnohla

Travanj:[/ Ne da mi se u gužvu, da ima neka europska tekma možda bi i otišao. I zakaj ne mrem na Sjever dole a nisam član

Svibanj Prevruće je fakat, a i kaj bum koji kurac sad na tekmi kad je već sve gotovo

Lipanj Jebeno, nitko me ne jebe za rekne

Srpanj: Ma ne idem na onoj jebenoj vrućini na neke Mickey Mouse kvalifikacije

Kolovoz: Išao bi majke mi, ali idem na godišnji

Rujan: A kaj sad nema karata, zakaj ne mrem uzet kartu pol sata prije rekne

Listopad: Ma ovaj Dinamo je za kurac, kaj bum sad na tekmi

Studeni: Ma nema šanse da smrzavam protiv jebenog Belupa

Prosinac: A da ziher ću sad po ovoj zimi ići na ono smeće od stadiona, ići ćemo kad zatopli
  • NitkoBitan
    35.9k
    A kad sruse stadion bit ce kako im fale utakmice na njemu i taj dasak romantike :sweat:
  • Thor
    2.3k
    a kad dodje Kranjca:
    -jebiga sad bi iso al mamne kartu godisnju a ovi godisnjaci su sve zauzeli a nemrem kupit kartu u slobodnoj prodaji
    - stadion je u centru grada,kak bum sad parking naso?
    - iso bi biciklom da ga imam :lol:
    - taj krov mi je na stadinu sumnjiv,ziher kad puse pada kisa u prve redove,a u Zagrebu sad ono fakat puse neki kurac...
    Ima tekma i na telki :joke:
  • Dr Hofmann
    5.4k
    Roditelji su mi rođeni u BiH, ali došli su ko klinci u Zagreb, i nije mi jasno zašto mi ova jebena tipkovnica baci na tekmu= rekne. To je nešto što bi moja pokojna baba rekla.

Kad sam kod toga ima stari, legendarni vic.

Dva narkomana se fiksaju ispred škole i prolazi baba Hercegovka, i pita ih: ,,A šta to radite dico?" A narkomani odgovaraju: ,, Fiksamo se bako". A baba veli: ,,Neka dico, samo se vi fiksajte, ali nemojte sidit na betonu, prehaldit ćete bubrege"
  • deda
    44.6k
    Prvi dan prodaje za Osijek notiramo 785 ulaznica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.